MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartalspor :1 – Keçiörengücü:1
Kartalspor :1 – Keçiörengücü:1

Spor Toto 2.lig’in 14.haftasında sahasında Keçiörengücü ile karşılaşan Kartalspor karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kartalspor cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmaya seyircisinden yoksun çıkarken, lig’in 13.haftasında deplasmanda oynanan Menemen Belediyespor karşılaşmasındaki hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen teknik direktör Özgür Zengin’in yerine Sadettin Demirtaş takımın başında sahaya çıktı.

 

Bayrampaşa maçında çapraz bağlarını yırtan Mesut Uzun ve eşi doğum yapan Sinan Ayar, Keçiörengücü maçında yer almazken, Gökhan Emreciksin ve Hakkı Türkay Atçı bu sezon ilk defa Kartal stadındaki bir karşılaşmada süre aldı.

Kartalspor karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip üzerinde baskı kurarken, ilerleyen dakikalarda oyun orta saha mücadelesine döndü. Maçın Yalova bölgesi hakemi Sefa Demir zaman zaman oyunun kontrolünü elinden kaçırırken bordo beyazlı oyuncuları gereksiz kartlarla cezalandırdı.

 

Maçın 40. Dakikasında Yıldıray’ın vurduğu topu kaleci Ozan tokatladı, kale çizgisi üzerindeki topu Fırat Sezer uzaklaştırdı, karşılaşmanın yan hakemi Aziz Sonat orta sahaya koşmaya başlayınca maçın hakemi gol kararı verdi.

 

Bu karara bütün bordo beyazlı oyuncular itiraz ederken Oğuz ve kaleci Ozan bu pozisyonda sarı kart gördü. Ozan gördüğü bu kart sonrasında cezalı duruma düşerken hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Ofspor karşılaşmasında yer almayacak.

İlk yarı Keçiörengücü’nün üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarı Kartalspor beraberlik için rakip kalede gol aradı. 72.dakika da atak yönünün solundan Fırat Sezer ceza sahasına koşu yapan Azad’ın önüne pasını attı, Azad ceza sahasına girer girmez düşürülünce karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

 

Penaltı atışını Mehmet Albayrak gole çevirerek skorda dengeyi sağladı. Golden sonra baskılarını devam ettiren Kartalspor 77.dakika da Oğuz’un atılmasıyla 10 kişi kaldı. Oğuz orta sahada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalınca müsabakanın hakemi Sefa Demir, Oğuz’u aldatmaya yönelik hareketten dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırdı ve oyun alanı dışına gönderdi.

Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Kartalspor evinde oynadığı Keçiörengücü karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

 

Kartalspor bu hafta sonu deplasmanda Karadeniz temsilcisi Ofspor’la karşı karşıya gelecek, bu karşılaşmada sarı kart cezalısı Ozan Öztürk ve kırmızı kart cezalısı Ozan Ceylan forma giyemeyecek.

Kartalspor: 1 – Keçiörengücü: 1

📆 20 Kasım 2014 Perşembe 13:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR