MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor Cumhuriyetin 90. yılını kutladı.
Kartalspor Cumhuriyetin 90. yılını kutladı.

Ziraat Türiye Kupası 3. Tur müsabakasında Çarşamba günü sahasında Silivrispor’la karşılaşacak olan Kartalspor, karşılaşmanın hazırlıklarına Kartal stadın da yaptığı antrenmanla devam etti.
Kartalspor Teknik ekibi ve futbolcular  antrenman öncesinde Türk Bayrağı açarak Cumhuriyetin 90.yıl dönümünü kutladı.
Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner’de Cumhuriyetin kuruluşunun 90.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Öztaner mesajında “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı, millet olarak gerçekleştirilen mücadelelerin ardından kazanılmış ve Modern Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.
Ulusumuzun milli mücadelesi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çok sayıda devrim gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti örnek alınan bir ülke haline gelmiştir. Ulusumuz, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranlara minnet ve şükran duymaktadır.
Türk insanı bugüne, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacak, aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. Cumhuriyeti korumak ve gelecek nesillere taşımak hepimizin görevidir.
Cumhuriyeti yüceltmenin, çağdaş ve ilerici bir toplum yaratmanın sorumluluğu hepimizin görevidir. Ortak paydamız Atatürk’ün en büyük eseri olan demokratik ve laik cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaktır.
Cumhuriyetimizin 90.yılını kutladığımız bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet ve şükran duyguları ile anıyoruz.” İfadelerinde bulundu

📆 29 Ekim 2013 Salı 12:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR