MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor Play-Off’lara çeyrek finalde veda etti.
Kartalspor Play-Off’lara çeyrek finalde veda etti.

Kartalspor Play-Off’lara çeyrek finalde veda etti.

2013-2014 sezonunda Spor Toto 2.lig’de gösterdiği performansla Play-Off’lara kalma başarısı gösteren İstanbul temsilcisi Kartalspor, çeyrek finaldeki rakibi Göztepe’ye elendi.

 

Geçtiğimiz sezon TFF 1.lig’den küme düşen ve sezona maddi sıkıntılarla başlayan Kartalspor, ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yaparak Play-Off’lara kalma başarısı gösterdi. Çoğunluğu altyapısından yetişen oyuncu grubuyla sezona başlayan Kartalspor, yeni bir takım olmanın da dezavantajlarını yaşarak ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyamadı.

Kartalspor lig’in ikinci yarısına evinde Tarsus İdmanyurdu’nu mağlup ederek başladı, sonraki hafta deplasmanda Giresunspor’a mağlup olan Bordo-Beyazlı ekip içerde Sarıyer’i mağlup ettikten sonra Gümüşhanespor maçını son dakika golüyle kaybetti.

Kartalspor, Gümüşhanespor yenilgisi sonrasında büyük bir çıkış yaşadı ve sezon sonuna kadar mağlubiyet yüzü görmedi. Lig’in son haftasında sahasında Çankırıspor’u 5-2 yenerek adını Play-Off’lara yazdırmayı başardı.

Play-Off çeyrek final müsabakası ilk maçında evinde Göztepe AŞ. ile karşılaşan Kartalspor, bu karşılaşmadan 0-1 mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmadan dört gün sonra rövanş maçı için İzmir’e giden İstanbul temsilcisi Kartalspor, 75 dakika boyunca rakip kalede gol aradı. İki topu direkten dönen Kartalspor tam tempoyu arttırmış ceza sahası önünde serbest vuruş kazanmışken karşılaşmanın orta hakemi Mustafa Aydın, ilk yarıda vermediği su molasını ikinci yarıda vererek Göztepe’nin yapamadığı oyunu soğutma işini çok iyi şekilde başarmış oldu.

Kartalspor’lu oyuncuların itirazları sonuç vermezken oyun ritmi bozulan Kartalspor 75.dakika da ani gelişen Göztepe atağında kalesinde golü gördü. Gol sonrasında tüm dengeler altüst olurken Göztepe 80.dakika da 2.golü bularak yarı finale adını yazdıran takım oldu.

Kartalspor’lu oyuncular büyük üzüntü içerisinde sahayı terk ederken Göztepe taraftarları mücadelelerinden dolayı ayakta alkışladı.

Göztepe: 2 – Kartalspor: 0
Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Mustafa Aydın, Uygar Bebek, Muhammet Yumak

Göztepe: Tolgahan, Aytek, Sabutay Alper, Şaban Yılmaz, Cihan Yılmaz, (Dk.88 Hasan) Tolga Çavdar (Dk.73 Onur) Volkan (Dk.78 Furkan) Samet, Halil, Osman, Ramazan

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Anıl, Onur, Okan, Burak Akdiş, (Dk.82 İlkay) Mesut (Dk.65 Burak Göksel) Ramiz (Dk.77 Dündar) Uğur, Azad, Ersel, Muammer

Goller: Dk.75 Volkan, Dk.80 Furkan (Göztepe)
Sarı Kartlar: Dk.32 Ersel, Dk.45 Azad, Dk.53 Ramiz (Kartalspor) Dk.34 Şaban Yılmaz (Göztepe)

📆 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR