MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor, Sarıyer deplasmanından puanla döndü.
Kartalspor, Sarıyer deplasmanından puanla döndü.

Kartalspor, Sarıyer deplasmanından puanla döndü.
Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kartalspor lig’in 3.haftası deplasmanda Sarıyer’in konuğu oldu.
Yusuf Ziya Öniş stadında oynanan karşılaşmada sakatlıkları bulunan Emrah Bedir ve Ersel Aslıyüksek kadroda yer almadı.
Birçok Süper lig tecrübesi bulunan oyuncuyu kadrosunda barındıran Sarıyer, karşılaşmanın ilk yarısında saha ve seyirci avantajını kullanarak Kartalspor karşısında etkili oldu. 38.dakika da Sinan Pektemek’le golü bulan Sarıyer, ilk yarının sonlarına doğru Murat Hacıoğlu ve Muhammed Türkmen’le gole çok yaklaştı. Kartalspor ilk yarıda en net pozisyonuna 17.dakika da Burak Göksel’le girerken genç oyuncu bu pozisyondan yararlanamadı.
Kartalspor teknik direktörü Şaban Yıldırım ikinci yarıya zorunlu değişiklikle başladı.

İlk yarının sonlarına doğru sakatlanan Ethem’in yapılan kontroller sonrasında ikinci yarıya devam edemeyeceği anlaşılınca Şaban Yıldırım sahaya Zafer Aydoğdu’yu sürdü.
Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Kartalspor oyunu rakip yarı alana yıktı. Ardı ardına rakip kalede gol arayan Bordo-Beyazlı ekip 69.dakika da aradığı golü buldu. Atak yönünün sol tarafından ceza sahasına giren Fırat Sezer’in şutu üst direkten dönerken Burak Göksel topu önce göğsüyle düzelti sonrasında şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-1
Kartalspor beraberlik golü sonrasında rakip kalede galibiyet golü aramaya başladı. Kartalspor’un bu baskısı sonucunda Sarıyer teknik direktörü Mehmet Birinci hücum hattından Cemre Atmacayı alarak savunmaya Önder Turacı’yı monte etti.
Kartalspor karşılaşma sonuna kadar sürdürdüğü baskıya rağmen galibiyeti getirecek golü bulamadı ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
Maçın en önemli fotoğraflarından birisi ise Kartalspor taraftarlarıyla Sarıyer taraftarlarının dostane davranışları oldu. Karşılaşma öncesinde Her iki takım taraftarları Sarıyer ve Kartalspor oyuncularını tribünlere çağırarak alkışlarken karşılaşma sonrasında Sarıyer taraftarları Kartalspor’lu oyuncuları alkışlarla uğurladı.
Kartalspor bu beraberlikle puanını 4’e yükseltirken Sarıyer üçüncü berberliğini alarak puanını 3’e taşıdı.
Sarıyer: 1 – Kartalspor: 1
Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Süleyman Yavaşoğlu, Salim Duran
Sarıyer: Kılıç Arslan, Emre Karaman, Hamza, Muhammed, Sinan, Ömer Şengöz (Dk. 74 Yunus Emre), Cemre (Dk. 83 Önder), Emre Bayraktarbaşı, Murat (Dk. 60 Ömer Cuğ), Hakan, Feridun
Kartalspor: Osman Kurtuldu, Onur, Okan, Burak Göksel, Mesut (Dk. 73 Savaş), Ramiz, Fırat, Azad, Muharrem (Dk. 56 Uğur), Ethem Ercan (Dk. 46 Zafer), Burak Akdiş
Goller: Dk. 38 Sinan (Sarıyer), Dk. 69 Burak Göksel (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 45+1 Muharrem, Dk. 77 Fırat, Dk. 85 Okan (Kartalspor), Dk. 59 Hakan, Dk. 65 Ömer Cuğ, Dk. 72 Feridun, Dk. 85 Emre Bayraktarbaşı (Sarıyer)

📆 22 Eylül 2013 Pazar 13:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR