MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor transfere devam ediyor.
Kartalspor transfere devam ediyor.
Daha önce Fırat Çakmak, Caner Öztel, Erdi Can Şehit, Cem Tosun ve Burak Göksel transferlerini kamuoyuyla paylaşan Kartalspor’umuz son olarak Emrah Kol, Semih Kaya, Zeki Ayvaz ve Armağan Önür’ü kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Devre arası transferleriyle kadrosunu güçlendirmek ve düşme potasından bir an önce kurtulmak isteyen Kartalspor, iki yeni isimle kadro kalitesini arttırdı. Hücum bölgesini güçlendirmek için PTT 1.lig ve TFF 2.lig’in tecrübeli kanat oyuncusu Emrah Kol’u renklerine bağlayan İstanbul temsilcisi, Orta alanda oyunu iki yönlü oynayan yetenekli oyuncu Semih Kaya, bir dönem Trabzonspor’un da kalesini koruyan Zeki Ayvaz ve Gebzespor’dan Armağan Önür ile de anlaşma sağladı.

Trabzonspor altyapısında futbola başlayan ve profesyonelliğe bu kulüpte adım atan Emrah Kol Sarıyer, Giresunspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Boluspor, Güngörenspor, Gaziantep BŞ. BLD.SPOR, Yeni Malatyaspor ve son olarak Amedspor’da forma giymiş. Tecrübeli oyuncu bu sezonun ikinci yarısında ise Kartalspor için mücadele edecek.

Kartalspor 2016-2017 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladığını bildirdiği bir diğer transferi 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Semih Kaya ise Çarşıbaşıbelediyespor’da başladığı futbol yaşamına Trabzonspor altyapısına transfer olarak devam etmiş. Sarıyer’e transfer olarak ilk profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncu uzun süre bu takımın forması ile 2.ligde mücadele ederken geçen sezonun ikinci yarısında Eyüpspor’da kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon başında Arsinspor’a transfer olmuş.

Lig’in ilk yarısı kalede büyük sorunlar yaşayan Kartalspor, ligin ikinci yarısında işini sağlama almak adına Fırat Çakmak’tan sonra Zeki Ayvaz’ı kadrosuna katarak bu bölgede sorun yaşamak istemediğinin altını çizmiş oldu. Akçaabat Sebatspor’da amatör olarak başladığı futbol yaşamına bu kulüpte profesyonel olarak devam eden tecrübeli eldiven daha sonra Trabzonspor’a transfer olmuş, 1461 Trabzon’da kiralık olarak mücadele eden ve sergilediği performans sonrasında Trabzonspor’a gri dönen oyuncu, burada ikinci kaleci olarak kadroda yer bulmuş. Trabzonspor forması giyerken Milli Takım aday kadrosuna da davet edilen Zeki Ayvaz Balıkesirspor ve son olarak Akhisar Belediyespor formasıyla Süper Lig’de mücadele etmiş. 27 Yaşındaki kaleci sezon sonuna kadar Kartalspor forması giyecek.

Kartalspor’un kaleye yaptığı son hamle ise 1997 doğumlu genç oyuncu Armağan Önür oldu. Yıllarca Kartalspor’un kalesini koruyan Rafet Önür’ün oğlu olan Armağan Önür, geçtiğimiz sene Kartalspor altyapısından Gebzespor’a transfer olarak bir sezon bu takımda mücadele etmiş. Kartalspor bu oyuncuyu tekrardan kadrosuna katarak genç oyuncuya 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imzalatmış. Babasının yolunda ilerleyerek iyi bir kaleci olmayı istediğini belirten Armağan Önür, Kartalspor kalesini korumak için çok çalışacağını söyledi.

Ek alanı
📆 30 Ocak 2016 Cumartesi 16:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR