MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KASK’TAN BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI
KASK’TAN BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI

Kask Başkanı Naser Süleymanoğlu Başkanlığında amatör spor klupleri Başkanlarına kahvaltı verildi.

 
Kartal’da faliyet gösteren amatör spor klupleri Başkanlarının ve Kartalspor klubü Başkan’ı Taner Özdemirinde katıldığı kahvaltı Kolcuoğlu Restoranda yapıldı.
Kask Başkan’ı Naser Süleymanoğlu yaptığı konuşmada katılan misafirlerine hoş geldiniz dedi ve teşekkür ederek sözlerine başladı.
Sülaymanoğlu şunları söyledi;
”Öncelikle toplantımıza katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler amatör klupler olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız, yapımızı sağlam tutarsak daha başarılı işlere imza atarız,
Kartal Belediye Başkanımızada buradan teşekkürlerimiz sunmak istiyorum bizlere göstermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum.
Kartalımızın amatör kluplerinden olan Bulvarspor’u başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve klubümüzün değerli Başkanınıda kutluyorum.
Kartal Belediye sporun yöneticisi sayın Halil Şener Başkanımızda kutluyorum . Sğor denilince akla ilk olarak futbol geliyor ama Kartal Belediyespor bünyesinde Tekvando dalında dereceye giren kızımızada Bakanının nezdinde teşekkürler ediyorum.
Bildiğiniz gibi Ligde kalma mücadelesini sürdüren Kartalsporumuzun üç maçı kaldı buradan tüm klup Başkanlarına şunları söylüyorum Kartalsporumuza destek verelim ve hakketiği yerlere çıkması için elimizden geleni yapalım” diyerek sözlerini tamamladı.
kask2

TANER ÖZDEMİRDE BİR KONUŞMA YAPTI
Kahvaltıya katılan Kartalspor Başkan’ı Taner Özdemir’de bir konuşma yaptı. Özdemir konuşmasında şunları söyledi.
”Göreve geldiğimiz günden bu güne bizlere vermiş olduğu destekler adına Sayın Belediye Başkanımız Op.Dr.Altınok Öz’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.
Önümüzde çok önemli bir İnegöl maçı var , biletlerimizi sembolik olarak 1 Tl yaptık. İnşallah bu maçı alarak puanımızı yükselteceğiz , berabere bile kalsak yerimizi korumuş olacağız işte bu yüzden önemi çok büyük olan bu maça hepinizin desteğini bekliyoruz.
Futbolcularınızla, yönetimiznizle pazar günü Kartal stadında olmanızı ve yanımızda olarak destek vermenizi diliyoruz.
Önümüzdeki günlerde çok güzel projelere imza atacağız stadımıza değişiklikler yapacağız, çimleri tamamen yenilenecek , altyapı binamızda dedğişiklikler yaparak yeni katkılar sunacağız.
Kartasporu haketmediği yerlerden hakkettiği yerlere getirmek adına el birliğiyle çalışacağız…
Herkese tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Ve daha sonrasında toplantıda amatör spor klüplerinin sorunları konuşuldu ve birlik beraberlik çağrıları yapıldı.

Haber-Foto:Nuray YILMAZ

ksk3

Galeri
Etiketler:
📆 12 Nisan 2016 Salı 18:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR