MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor » Kazanamıyorsanız maçı tutmakta önemlidir.
Kazanamıyorsanız maçı tutmakta önemlidir.

Kartalspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Tokatspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada ”Kazanamıyorsanız maçı tutmanın da önemli” olduğunu söyledi.
Yıldırım, “Karşılaşmanın ilk yarısında biraz istediğimiz gibi oynadığımızı söyleyebilirim ama ikinci yarıda tasarladığımız oyunu ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Bu şartlarda aldığımız bir puanı çok iyi olarak nitelendiriyorum. Çok zor bir deplasman maçı oynadık, rakibimiz son dakikalarda üzerimizde baskı kurdu maçı kaybedebilirdik de.
Tokatspor’la oynadığımız maçın bize vereceği dersler var, tabi ki de bu dersleri çıkartmamız gerekiyor. Aslında tasarladığımız ve düşündüğümüz şeyleri de yapmak için bu puanlar bize zaman kazandırmış oluyor. Önümüzde iki maç var, onları geçtikten sonra oyunun top bizdeyken ki tarafını geliştirmek için çalışacağız, ama bu şartlarda bu skordan oldukça memnunum. Gelinen noktada gelecek adına umutla çalışmaya devam edeceğiz.
Tokatspor maçı tamamen mahkum oynadığımız bir maç değildi. Kazanma potansiyelimizde vardı. Bizim daha fazla istediğimiz topu yere indirerek oynamak, rakibin arkasına daha fazla gitmek, pasla rakibin baskısını kırmaktı. Bunları yapmakta zaman zaman zorlandık, biz antrenörler daima mükemmel oyunu arıyoruz, bu dönemler skordan ziyade hep oyunu değerlendiriyoruz, bu arada da skoru bulmaya çalışıyoruz, skor da bize çalışmalarımız için moral kazandırmış oluyor.
Biraz daha çalışacağız, takımımızın tam olarak oturması için biraz daha zamana ihtiyacımız var, devre arasına kadar bu çalışmalarımız sürecek gibi gözüküyor. Ben şu ana kadar hem skordan, hem geldiğimiz noktadan hem de puanımızdan memnunum.
Böyle maçları kazanamıyorsanız tutmakta önemlidir, bir yerde arka arkaya seri yakalarsınız. Sabırlı bir şekilde aldığımız sonuçtan memnun olarak, olumlu taraftarını görerek, tabi ki dersler çıkartarak çalışmalarımızı sürdürüp seri yakalayacağımız zamanı bekliyoruz.
Şimdi Çarşamba günü sahamızda Aydınspor’la karşılaşacağız. Kupada ve ligde kazanarak moral buldular, sorunlarını da bir nebze çözmüş olarak gelecekler. Zor bir maç olacak, biz de kendi sahamızda kazanmak istiyoruz, iyi bir maç olacağını düşünüyorum inşallah sahamızda kazanarak yolumuza devam ederiz. “dedi.

📆 07 Ekim 2013 Pazartesi 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR