MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Keskin Disiplin Sürecini Başlattı
Keskin Disiplin Sürecini Başlattı

CHP, örgütlerden sorumlu  Genel Başkan yardımcısı  Adnan Keskin, Kartal Belediye Başkan aday adaylarından Dr. Hüsnü Süslü’nün ilçe binasında yaptığı konuşma ile ilgili, Hüsnü Süslü, İlçe Başkanı Kamer Gök ve İlçe yönetemi hakkında “disiplin işlemi” başlattı.

 

Keskin’in İl Başkanlığı’na konuyla ilgili gönderdiği yazıda, HüsnüSüslü’nün kendisi hakkında gerçekle ilgisi olmayan iftiralarda bulunduğunu, İl Başkan Yardımcısı’na yalan ve iftiralarda bulunduğunu, onur kırıcı sözler söylediğini, İlçe Başkan ve yönetiminin de buna seyirci kaldığını belirtti.

 

Keskin yazısında şu görüşlere yer verdi “ Partinin Genel Başkan Yardımcısına ve İl Başkan Yardımcısına iftira atılan, yalan iddialarla suçlayan basın açıklamasının Kartal İlçe binasında olması tam bir skandaldır.

 

Basın toplantısı yapan kişinin Kartal Belediye Başkan aday adayı olması ayrı bir olumsuzluktur. Partimiz ve kişiliklerimiz açısından utanç verici bir durumdur.

 

İlçe Başkanının ve İlçe yönetim kurulunun öylesine hassasiyet ve onur kırıcı sözlerin söylendiği, haysiyet cellatlığının yapıldığı bir basın toplantısında seyirci olması vahim bir durumdur. Kartal ilçesine atanacak adayın belirlenme sürecinde, ne merkez yönetim kurulu toplantısında, ne parti meclisi toplantısında yapılan tartışma ve görüşmelerde herhangi bir konuşma yapmadım her hangi bir tartışmaya katılmadım. Söylediğim iddia edilen sözler hayal dünyamda bile yer almamıştır.

 

İftira gözüdönmüşlük, yalancılık, onursuzluk o boyutlara götürülmüştür ki, Genel merkez odamda jammer olduğu iddia edilmiştir.

 

İl yönetim Kurulu üyesi kişi arka odama 5 milyon dolar para getirip il başkanına ve bana teslim ettiği iddia edilmiştir. Bu iğrenç bir iftiradır. Bu parayı alan, alınıp verilmesi hakkında konuşma yapan haysiyetsiz ve şerefsizdir.

 

Bu iddiayı ortaya atan zatı muhterem belediye başkanlığı görevine talip olan sözde CHP’li olan kişi hesap kitapta mı bilmiyor? 5 milyon dolar 500 deste yapar 500 deste para bırakın valizi bavulu genel merkezin 10. katına kamyonla mı taşınmıştır.

 

13-02-2014-13402900

 

 

 

BU BASIN TOPLANTISINI YAPIP YAYIN ORGANLARINA YANSITAN RÜŞVET ALDIĞIMI İDDİA EDEN, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI HÜSNÜ SÜSLÜ VE DİĞERLERİ İLE SEYİRCİ KALAN İLÇE BAŞKAN VE YÖNETİMİNİN TÜZÜĞÜMÜZÜN ÖNGÖRDÜĞÜ YETKİLERLE DİSİPLİNE SEVK EDİLMESİ İŞLEMLERİ BAŞLATILMIŞTIR” dedi.
Kaynak:İLKHABER gazetesi

 

 

📆 14 Şubat 2014 Cuma 11:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR