MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KIBRIS ESENTEPESPOR’UN KAPAOKYA KAMPI
KIBRIS ESENTEPESPOR’UN KAPAOKYA KAMPI

Kartal Belediyesi Nevşehir-Gülşehir Sosyal Tesisleri adeta futbol kulüplerinin yeni ve KAMP için adeta yeni adresi konumuna geldi. Kartalspor,Cevizli Anadoluspor,Kartal Belediyespor, Bulvar spordan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Esentepespor’da Kartal Kapadokya Otel’de kampa girdi.

 

KAFİLE SOSYAL TESİSLERE YERLEŞTİ

Çarşamba sabahı KKTC’den hareket eden Esentepespor kafilesi yorucu  ve 13 saat süren bir yolculuktan sonra Kartal Belediyesi Nevşehir Sosyal Tesislerine geldiler. Rezervasyondan sonra odalarında istirahate çekilen Esentepespor kulübü futbolcuları Gülşehir Stadında yaklaşık iki saat süren bir çalışma yaptıktan sonra akşam emeğini Kartal-Bulvarspor ekibi ile birlikte yediler. İki takım yöneticilerinin ve futbolcuların kaynaşması özellikle dikkat çekti.Bu arada Bulvarspor ile Esentepespor’un Salı günü Gülşehir Stadında bir hazırlık ve dostluk maçı yapacakları belirtildi.

ESENTEPE KAFİLESİ

Kısa zamana kadar KKTC Süper liginde oynayan ve bir süre önce 1. Lige düşen Esentepespor kafilesi şu isimlerden oluşuyor.

Murat bahadır,(KAFİLE BAŞKANI)

BARIŞ Çetin,( Sporcu Sorumlusu)

Davut Kansu (Teknik Patron)

KAMP ORTAMI ÇOK UYGUN

Şahap Hanoğlu’nun Kartal Belediyesi Sosyal Tesislerine yönetici olarak görevlendirilmesinden sonra Tesislerin yurt içi ve yurt dışı tanını mı süratle artarak tırmanışa geçti.Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da bazı futbol takımlarının Kartal Belediyesi Sosyal tesislerinde kamp yapmak istedikleri öğrenildi.

Galeri
📆 25 Ağustos 2017 Cuma 21:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR