MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » KILIÇ: “Anadolu hümanizmini yeşerteceğiz”
KILIÇ: “Anadolu hümanizmini yeşerteceğiz”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sabah kahvaltısını Bitlis Deliklitaş Köyü ve Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile birlikte yaptı.
Mahalle toplantıları başlıyor
Mazbatasını aldığı günden beri sabah kahvaltılarını Maltepelilerle birlikte yapan Başkan Kılıç, Bitlis Deliklitaş Köyü ve Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nde bir araya geldiği dernek üyeleri ve Fındıklı Muhtarı Yaşar Kaygusuz’la Maltepe’yi değerlendirdi. Seçim öncesi söz verdiği gibi, dernek ve mahallelerle iç içe olan, her Salı sabahı Halk Buluşmalarını gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, ekibiyle birlikte akşam üstü toplantılarıyla mahalle ziyaretlerine de başlayacağının müjdesini verdi.
“Her doğan güneşte yeni bir şey öğreniyoruz”
Kahvaltı öncesi Fındıklı Mahallesi’ni gezdiğini ve sorunları tespit etmeye devam ettiğini belirten Başkan Kılıç, “Toplu taşımayı inceledim, trafik hala çözmemiz gereken en önemli sorunlardan biri. Sizlerin de önerileriniz doğrultusunda ortak bir akılla, tüm sorunların üstesinden geleceğiz.” dedi. Halk Buluşmaları ve mahalle toplantılarıyla Maltepe’yi bir Avrupa kenti yapmak için el ele çalışacaklarını ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “Danışan Belediye” olma özelliğini koruyacaklarını söyledi. Başkan Ali Kılıç, “Biz her gün, güneş doğduğunda yeni bir şey öğrenmek üzere hayata yeniden bakıyoruz. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.” diye konuştu.
“Anadolu hümanizmini yeşerteceğiz”
Herkesin dostça ve kardeşçe yaşayacağı bir Maltepe için her fırsatta çağrı yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Anadolu hümanizmini” yeşertmek istediklerini belirtti. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sevgiyi en üstün değer olarak tutarak; “ben” değil, “biz” kavramını öne çıkararak Maltepe’yi Avrupa standartlarına hep birlikte taşıyacaklarını ifade etti.

📆 30 Nisan 2014 Çarşamba 14:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR