MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » KİM DEMİŞ REENKARNASYON YOK DİYE.
KİM DEMİŞ REENKARNASYON YOK DİYE.

KİM DEMİŞ REENKARNASYON YOK DİYE.
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE POLAT ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYOR.
Türkiyenin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 11 yıldır Türk Televizyonlarında büyük bir izleyici kitlesiyle reyting birinciliğini kimselere bırakmıyor. Dizinin fanatikleri dizi oynayacağı akşam adeta dünya ile ilişkilerini kesip tamamen tv lere kilitleniyorlar. Hatta bazı kahvehanelerde büyük ekran tv lerde sanki önemli bir maç varmış gibi toplu olarak kurtlar vadisi izleniyor.

REYTİNG REKORTMENİ
Dizinin başrol oyuncusu ve en önemli karakteri Polat Alemdar’ın ciddi bir hayran kitlesi oluştu geçen zaman içerisinde.Hayranları onu öyle benimsemişler ve ciddiye alıp gerçek hayatlarına sokmuşlarki dizinin fragmanlarının altındaki yorumlarda sanki gerçek hayatta yaşayan birsiymiş gibi yorumlar yapıyorlar. Başına gelen kötü bir olayda ciddi ciddi üzülüyorlar,bazı bölümlerde senaryo gereği ölen Polat için yaslar tutulup ağıtlar bile yakıldığını duyduk.
Bazı fanatikleri ise öldüğünü kabul etmeyip ciddi isyanlarda bile bulunuyorlar. Fakat ne hikmetse Polat Alemdar mütemadiyen her sezonda bir kere ölüyor ve sonra dirilip bir yerlerden çıkıveriyor ve hal böyle olunca bizlerede haber malzemesi çıkıyor. Bende başlıktada görüldüğü üzre bu konuya değinmeden geçemedim. Türkiye’de dönem dönem tartışılan Reenkarnasyon(Ruh göçü) varmı yokmu tartışmalarına sanırım bu dizide nokta koyulmuş oluyor. Polat Alemdar bu kadar çok ölüp dirilirse artık Reenkarnasyon konusunu tartışmayada gerek yok sanırım,neyseki bu seferki ölümü diğer ölümlerinden biraz daha mantıklı olmuş. Polat’ın geçen ölümü adeta bir komediydi Suriye’de patlayan bombada yüzü parçalanan Polat’a Türkiyede henüz olmayan bir sağlık teknolojisiyle tedavi uyguladılar sanırım suratı eskisinden daha pürüssüz oldu hiç bir iz kalmamış,gerçi son zamanlarda Ülkemizde de çok başarılı yüz nakli ameliyatları oldu ama yinede izler kalıyor hastaların yüzlerinde.
Nedersek diyelim bu dizi 11 yıl daha oynasa Ülke Tv’lerinde yine oynadığı akşamların tartışmasız birincisi olacağa benziyor.
Ha bu arada bende sıkı bir Vadi izleyicisiyim bunuda belirtmeden geçmeyeyim.
Murat Karaca

📆 20 Eylül 2013 Cuma 16:26   ·   💬 2 yorum   ·  

“KİM DEMİŞ REENKARNASYON YOK DİYE.” için 2 yanıt

  1. CEM dedi ki:

    HELAL SANA MURAT BEY..

    İLK DEFA GÜZEL BİR MAGAZİN HABERİ YAPTIN:)

    İŞİ ÖĞRENİYORSUN.

  2. CEM dedi ki:

    HADİ LENNNNNN HİBİTO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR