MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
KİRVEM AK PARTİ

“Kirvem AK Parti” projesi kapsamında AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kartallı çocuklar ücretsiz sünnet ettirildi.

AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından öngörülen “Kirvem AK Parti” projesi kapsamında Kartal’da ihtiyaç sahibi, engelli, şehit ve gazi yakını çocuklar için yapılan sünnet projesi AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirildi.

Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sünnet operasyonları yapılan minikleri AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Sosyal Politikalar Başkanı Fikret Polat, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Akay ve Meclis Üyesi Ömer Uluyurt, Başhekim ve doktorlarla birlikte ziyaret etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler vererek, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Başhekim Yardimcısı Dr. Bilge Kaan Avcı ve Dr. Noyan İlhan’ın da eşlik ettiği ziyarette, doktorlara ve diğer personele ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, “Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen başta Dr.Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan hocamız olmak üzere, Başekim yardımcımız Dr. Noyan İlhan ve Başekim Yardımcımız Dr. Bilge Kaan Avcı Beylere ve diğer bütün hastane personeline teşekkürlerimizi bildiriyoruz.” Dedi. AK Parti heyeti tarafından ziyarette ayrıca hastane personeline çiçek sunularak ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Galeri
📆 20 Ağustos 2022 Cumartesi 22:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR