MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » İsmail Kızılgöz’den Kartal Cem Vakfına Ziyaret
İsmail Kızılgöz’den Kartal Cem Vakfına Ziyaret

Saadet Partisi Kartal seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kartal Belediye Başkan adayı A. İsmail Kızılgöz’le beraber gece demeden gündüz demeden Kartal’ı adeta karış karış geziyorlar ve halk’la buluşuyorlar.
Gittikleri heryerde yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan sayın Kızılgöz Kartal halkına projelerinden bahsediyor onların sorunlarını dinliyor.
Seçim çalışmalrında sadece sokaklarda olmayan SP Kartal Belediye Başkan adayı A.İsmail Kızılgöz son olarak 21 Şubat Cuma günü Kartal Cem Vakfını ziyarete gitti.

Vakıf Başkanı İsmail Saçlıyı makamında ziyaret eden   İsmail Kızılgöz;  Kartal’ın sorunlarından ve Kartal’daki seçim sürecinden bahsetti

Kartal’ın son durumunda bahseden Kızılgöz Kartal  sahil şeridinin yeterince iyi değerlendirilmediğini ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Kartal sahil şeridi çok kasvetli ve çok  karanlık ben erkek halimle oraya gitmeye çekiniyorum orda tinerci kardeşlerimiz baliciler cirit atıyor. Yani orada ailenizi alıp inemezsiniz bunları tesis etmemiz lazım: Kartal çok güdük kaldı. Burada hepimizin suçu var. Kartalımız gelişemedi. Gelişememesinin birtakım teknik nedenleri var özellikler tren yolunun oradaki üst geçidin varlığı Çarşımızın fiziki anlamda küçük olması gibi dezavantajlarımız var ama bunlarla alakalı hiç bir şey olmayacak değildir.
Hatırlanacağı üzere Yunus Çimento Refah Partisi döneminde yapmış olduğumuz müdahalelerle kapatılmıştır. O zamanlar Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan idi. Bende ise İlçe Başkanı ve  meclisi üyesiydim. Orası toplum sağlığına zararlı diye karar alındı kapatılması noktasında. Ve biz orayı her türlü engellemelere rağmen kapattırdık.  Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel baskı yapmasına rağmen Fransızlara ait olan bir çimento fabrikasını biz kapattık. Ve oralar planlarda çocuk parkı ve yeşil alan olarak işlendi. Ama şimdi bilmiyorum gittiniz’ mi oraya? TOKİ oraya koca yazıları dikti. Tekrar plan tadilatı yapıldı ve şu anda orası residence olarak ranta açıldı.
Güzel şehirler mutlu insanlar
Kartal’da herkes benim fahri danışmanım olacak. Bizim aksayan eksik kalan yarım olan bir takım şeyler proje anlamında, uygulama anlamında böyle bir şeyden neden istifade etmeyelim bizm derdimiz, burada Kartal’ı en iyi şekilde yönetmek, iki sloganla yola  çıkıyoruz güzel şehirler, mutlu insanlar şehirlerimiz güzel olsun istiyoruz insanlarımız mutlu olsun. “dedi.

📆 22 Şubat 2014 Cumartesi 12:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR