MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Kontuk,Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı.
Kontuk,Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı.

AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığını aylar öncesinden duyuran Şükrü Kontuk seçim çalışmalarını hızlandırdı.
ADAY OLMUŞ GİBİ ÇALIŞIYOR.
Çalışmalarını aday gibi 7/24 sürdüren başkan Kontuk, geçtiğimiz günlerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kartal İtfaiye Grup Amirliği bünyesinde Uğur Mumcu Mahallesi’nde, hizmete giren Yakacık İtfaiyesi Hizmet Binası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette gece vardiyası çalışanlarıyla görüşen Kontuk, itfaiyecilerin sorunlarını dinleyerek, çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundu.
PAZARCI ESNAFINA ZİYARET
Yine hafta içerisinde Kartal Pazarcılar Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Mete Boyraz ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle görüşen GÜNYAD Başkanı Kontuk, pazarcı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, iyi niyet temennileriyle son buldu.
ADAY OLMAM YADA OLMAMAM SORUN DEĞİL BEN KARTAL İÇİN ÇALIŞIYORUM.
Sürdürdüğü çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Günyad Başkanı Şükrü Kontuk, “Kartal sahipsiz kaldığı için gelişimini sürdüremedi ve özellikle CHP’li belediye başkanı Altınok Öz döneminde ise oldukça geri kaldı. Eğer hükümet ve büyükşehir belediyesinin yatırımları da olmasaydı, belki de bugün Anadolu Yakası’nın en geri kalmış ilçesi konumuna düşecektik. İşte, bu yüzdendir ki; 40 yıllık Kartallı bir iş adamı ve siyasetçi olarak elimizi taşın altına koyarak, belediye başkanlığını kazanıp, hükümet ve büyükşehir belediyemizin de işbirliğiyle yapacağımız Kartal’a özel proje ve yatırımlarımızla ilçemizi ve bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızı hizmetle buluşturmak istiyoruz.
HERŞEY KARTAL İÇİN
Bu noktadan hareketle Günyad Başkanı olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız sonucunda aday adaylığı müracaatında bulunursak, herkes şunu çok iyi bilsin ki; biz adaylığa değil, Kartal’ı kazanmaya talip olacağız ve Kartal’ı hizmetlerimizle uçuracağız. Bizim gibi düşünen Kartal sevdalısı herkesin de, ilçemizin gelişmesi için elini taşın altına koyarak, elinden gelen her türlü katkıyı sunması gerektiğine inanıyorum. Yürüttüğümüz çalışmalar esnasında edindiğimiz izlenimlerimiz de bu yöndedir. ‘Herşey Kartal için’ sloganı ile çıktığımız bu yolda yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, şayet aday adaylığımız ve sonrasında adaylığımız gerçekleşir ise partimin benimle Kartal’ı kazanacağına olan inancım tamdır.” şeklinde konuştu.

Etiketler:
📆 26 Eylül 2013 Perşembe 18:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR