MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN VELİLERLE TOPLANTI
KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN VELİLERLE TOPLANTI

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü bünyesindeki 11 kreşte eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi Merkez Kreş’te düzenlenen toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar ve Kartal Merkez Kreş Sorumlusu Hilal Kıraç katıldı.

Toplantıda Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşin nasıl yönetildiğini ve kreşlerde nasıl bir eğitim öğretim programının izlendiğini anlatan Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, tecrübe paylaşımı olması için eski ve yeni velilerle birlikte toplantı yapmayı uygun gördüklerini söyledi. Kreşlerdeki hijyen, güvenlik, beslenme, eğitim – öğretim gibi konularda bilgi veren Dipşar, yeni bir sistem kurduklarını belirterek herhangi bir olumsuzluğa karşı, servisle gelen öğrencilerin sabah öğretmenlerine imza karşılığı teslim edildiğini ve akşam da yine aynı şekilde servislere bindirildiğini söyledi.

Toplantıda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ise Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kreşlere ayrı bir önem verdiğini belirtti. İkisi yapım aşamasında, üçü de proje aşamasında olan 5 kreşin de eklenmesi ile 11 olan kreş sayısının artarak 16’ya ulaşacağını belirten Okay, bunun çok ciddi bir mesai ve sorumluluk getirdiğini söyledi. Böyle bir sorumluluğun altından kalkmak için velilerden de destek ve anlayış beklediklerini kaydeden Okay, Başkan Altınok Öz’ün ‘Her mahalleye 1 kreş’ projesinin büyük oranda tamamlandığını ve hedeflenen sayının 20 kreş olduğunu söyledi. Çocukların kendi mahallelerinde bulunan kreşlere gitmelerinin servis olumsuzluklarını da engellediğini kaydeden Okay, her yıl çok ciddi miktarda finansman ile kreşlerin desteklendiğini ve büyük bir istihdam alanı yaratıldığını anlattı. Velilerin, merak ettikleri konularla ilgili bilgi aldığı ve taleplerini ilettiği toplantıdan sonra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, 4 yaş grubu öğrencileri ile bir araya gelerek onlara yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galeri
📆 21 Eylül 2017 Perşembe 16:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR