MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KREŞ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
KREŞ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Çocuk kitapları yazarı Gülşah Özdemir Koryürek, Kartal Belediyesi’nin yeni projesi kapsamında kreşli miniklerle buluşuyor.

Çocuklara kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan projeyle birlikte Gülşah Özdemir Koryürek, Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte eğitim gören çocuklarla biraraya gelerek kitaplarını onlarla birlikte okuyor. Etkileşimli bir anlatım gerçekleştiren yazar, çocukların adeta hikayenin içine girmesini sağlıyor. “Küçük Çakıl Taşlarının Denize Yolculuğu” adlı kitabını ilk kez Soğanlık Orta Mahalle Çocuk Gelişim Merkezi’nde çocuklarla birlikte okuyan yazar Gülşah Özdemir Koryürek, hikayenin bitiminde çocuklara hem kitabı hem de kitabın kahramanı olan çakıl taşlarından hediye etti. Etkinliğe Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar da katılarak çocukların kitap okuma heyecanına ortak oldu.

Kartal Belediyesi’nin 11 kreşinde başlayan hikaye anlatma ve kitap okuma etkinliğinin konuğu Koryürek, minik öğrencilere, bir kitabın önce hayal kurarak başladığını anlattı. Çocuklara hayal gücünün peşini bırakmamalarını öğütleyerek, kendi yazdığı “Küçük Çakıl Taşlarının Denize Yolculuğu” adlı hikayeyi anlatmaya başlayan yazarı, çocuklar adeta çıt çıkarmadan dinledi. Çocukları da hikayeye katan yazar, yaklaşık 40 dakika boyunca çocukları, hayal dünyasında minik bir geziye çıkardı. Etkinliğin sonunda ise çocuklara hikayenin kahramanı olan çakıl taşlarından ve kitap hediye edildi. Çocuklara hediyelerini, Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar ve yazar Gülşah Özdemir Koryürek verdi.

8 Ek
Galeri
📆 05 Nisan 2017 Çarşamba 12:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR