MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Manşet, Toplum » Kritik toplantı sonrası Davutoğlu’ndan ilk açıklama
Kritik toplantı sonrası Davutoğlu’ndan ilk açıklama

AK Parti MYK toplantısı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yapıyor.İşte çok önemli o kararlar.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin MYK toplantısı sonrası toplantıda alınan kararlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları:

– 25 yıllık tarihte bir akademisyen olarak aziz milletimizin hizmetinde olmak benim için büyük bir gururdu. Bugün geldiğimiz bu noktada artık perspektifimizi paylaşma zamanımız geldiği görüşündeyim.

-Benim AK Parti başkanlığım dönemimde tek bir istifa yaşanmamış tek bir ihtilaf veya ayrılık olmamıştır. Bu konuda bana katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

-Paralel yapı faaliyetleri, Suriye’de ortaya çıkan görüşmeler, suhuletle ülkeyi seçime götürmenin yanında hamd olsun 62. hükümetimiz ülkeyi seçime götürdü.

-Hükümetsiz bir saniye bile yaşatmadık milletimize

-Bugün AK Parti’nin yeniden bismillah diyebileceği bir gündür. 7 Haziran’la birlikte iç muhasebemizi yaptık. 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem en kritik dönemdi. Çok şükür bu dönemde başlarımızın öne eğilmesini gerektirecek hiçbir şey yaşanmadı.

-Hamd olsun huzurunuzdayım. Kriz bekleyenler, hükümetsizlik bekleyenler yanıldı. Hiçbir kararı alırken beklemedik. Bir dakika bile düşünmeden en radikal, en zor kararları aldık.

-3 aylık dönemde bütün vaatlerimizi yerine getirdik.Sivil ve özgürlükçü bir anayasa temeli oluşturduk.

-23 Temmuz günü yaptığım güvenlik zirvesinde bütün güvenlik birimlerine şu talimatı verdik. Madem ki Türkiye’ye savaş ilan edilmiştir, ülkemizin bütün dağları, bütün vadileri, bütün şehirleri terörden temizleninceye kadar mücadele devam edecektir.

-Hesap verme makamında olan bir vatandaş olarak 3 ayda bütün vaatlerimizi yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Demokrasi tarihinde az görülmüş bir husustur.

-Önümüzdeki 4 yılı tamamlayacak güçlü AK Parti hükümetleri devam edecektir. Yatırımcılara bu güven ortamının devam edeceği konusunda güvence veriyorum.

📆 05 Mayıs 2016 Perşembe 14:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR