MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KÜÇÜK MACERACILAR BAHAR ŞENLİĞİNDE DOĞAYLA KUCAKLAŞTI
KÜÇÜK MACERACILAR BAHAR ŞENLİĞİNDE DOĞAYLA KUCAKLAŞTI

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nün Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Küçük Maceracılar Dağ Yürüyüşünde’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, sabah kahvaltılarının ardından Kartal Aydos Ormanı’nda yürüyüş yaptıktan sonra piknik alanına ulaştılar. Orman Haftası kapsamında öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa bir gün geçirdiği etkinliğe Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreşler Müdürü Ali Kemal Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik de katıldı.

3316366d-f30c-4b86-b50b-a37321466f86

Orman Haftası Etkinliğinde Eğlence Yaş Sınırı Tanımadı

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kreşi eğitim sorumlusu Fidan Acar Danışman’ın organize ettiği etkinlik, birbirinden eğlenceli yarışmalara ve renkli görüntülere sahne oldu. Önce orman içinde yürüyüş yapan minikler, veliler ve öğretmenler, daha sonra Aydos Ormanı piknik alanında su taşıma, yoğurt yeme, halat çekme, çuval içinde koşma, kaşık içinde koşarak yumurta taşıma gibi birçok eğlenceli yarışmayla doğayla baş başa bir gün geçirdi. Gün boyu devam eden yarışmalara katılarak çocukların enerjisiyle bütünleşen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Okay, yarışların sonunda etkinliğe katılan ve yarışan tüm öğrencilere madalya verdi.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz bu etkinlikte olmayı çok istiyordu fakat önemli bir programı nedeniyle aramızda bulunamadı. Ben sizlere sevgilerini, selamlarını iletiyorum. Herkesin Orman Haftası’nı kutluyorum. Bu tür etkinlikler hem kaynaşma açısından hem de öğretmen, öğrenci ve velilerin diyaloğunun artması, öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olmasına katkıda bulunması açısından önemli ve gerekli ” dedi.

 

📆 13 Nisan 2016 Çarşamba 11:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR