MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Maltepe, Manşet, Spor » Kupa Maltepe Belediyesinin.
Kupa Maltepe Belediyesinin.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Zafer Kupası’nın şampiyonu belli oldu.

Dört takım arasında düzenlenen turnuvada finali Yerel Gazetecilerle Maltepe Belediyesi personelinden oluşan Belediyespor oynadı. Rakibini 2-1 mağlup eden Belediyespor oyuncuları Zafer Kupası’nı Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız’ın elinden aldı. Başıbüyük Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvada, üçüncülüğü Milli Eğitim Öğretmenleri ve dördüncülüğü Sinoplular Derneği (SİYAD) aldı.
Yerel Gazetecilerin ikincilik plaketini veren Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin konuşmasında, “Bugün ülkemizin emperyal güçlerden kurtuluşunun imzasının atıldığı gün. Bu anlamda bütün gençlere, genç olmak isteyenlere ülkenin kötü durumunda geçmişi hatırlamak isteyen tüm yüreklere sesleniyor; bu Zafer Bayramı’nın çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade ederek Bayramınızı yürekten kutluyorum. Bu anlamlı günde futbolun dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olarak bizlere sunan Başıbüyük Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Başkanına teşekkür ediyoruz. Birinciliği de dördüncülüğü de alan takımlarımız var. Bu güzelliği, dostluğu paylaşan tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yürekten sevgilerimi iletiyorum.” dedi.
Görevlerine yeni başlayan Maltepe Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürüne de hoş geldiniz diyen Başkan Zengin, birlikte en iyi hizmetleri vermek için çalışacaklarını belirtti.

📆 02 Eylül 2013 Pazartesi 15:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR