MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Kur’anda Unutulan Gerçek Din ”DİN’İM İSLAM”
Kur’anda Unutulan Gerçek Din ”DİN’İM İSLAM”

 

 

Benim dinim Arap dini değildir evrenseldir.

 

Araplar benim dinimin temsilcisi değildir, kaldıki hiç bir Irk bu lükse sahip değildir. İslam dini bir çok ülkede yapılan yanlış uygulamaların sorumlusu değildir. mesela Recm, Şeytan taşlama ve çocuk evliliğinin dinimizle alakası yoktur. İslam dini bağnazların kadınlara yaptıklarından sorumlu değildir.

 

 

Aksine İslam dininde eşitlik ön plandadır. Allah’ın nezdinde yarattığı her insan eşittir. İslam dini sözde uydurulmuş hadislerin anlattığı bir din değildir. İslam dininin tek kaynağı Kurandır. Benim dinim zorlamacı dayatmacı bir din değildir.

 

 

İslamı tam anlayan ,kavrayan anlatsın sevdirsin zorlamayla yaşanılacak bir din değildir İslam.

 

MİLYARCA LİRAYI İBADETHANE YAPMAK İÇİN HARCIYORUZ SONRADA O İBADETHANELERDE AÇ İNSANLAR İÇİN DUA EDİYORUZ VE BUNUN ADINA İSLAM DİYORUZ. İLGİNÇ OLANDA BU DEĞİL Mİ????

 

 

Türkiye’de yaklaşık 85.000 Cami var.Altlarında marketler, klinikler, mağazalar binlerce liralık kira gelirleri olan bu Camilerin altında bir tane aş evi yok,birtane yoksullar için bir yer yok. Hiç bir caminin sosyal bir projeye katkısı yok Allah’ın adına yaptığınız bu Camilerde Allaha hangi günahlarınızı affetiriyorsunuz acaba çok merak ediyorum.

 

Allah (c.c) demiyormu benim size soracağım soruları birbirinize sormayın, siz karışmayın onun bunun orucuna, giyimine kuşamına, ibadetine içkisine onları zaten ben soracağım.

 

Sizler birbirinize faydalı olun , komşunuz açken yan gelip yatmayın,akrabalarınızı, büyüklerinizi unutmayın, kadınlara ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olun bunları yapın siz. Kuran’da kişileri yüceltmek yoktur, ayrıca din adamlarının her dediği doğrudur diye de bir şey yoktur dinimizde. Kuran’ı okuyan onun ne dediğini gayet iyi anlar. O yüzden gidipte orada burada yatan yatırların mezarlarına çaputlar bağlamanında bir alemi yok . aç ellerini yönel yaradana duanı et o her dili bilir merak etme.Kısacası müslüman olmadan insan olabilirsiniz fakat insan olmadan müslüman olamazsınız.Müslüman olmakmı önemli iyi bir insan olmakmı?buna sizler karar verin…

SAYGILARIMLA…

📆 21 Şubat 2017 Salı 19:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR