MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » “Kutlu Bir Nesil” Projesiyle Bilinçli Gençler Yetiştirilecek
“Kutlu Bir Nesil” Projesiyle Bilinçli Gençler Yetiştirilecek

Asım’ın Nesli”ni yaşatmak ve bilinçli gençler yetiştirmek amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından ‘Kutlu Bir Nesil’ projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında okunacak seçili kitaplardan özet çıkartacak olan öğrenciler, dönem sonunda okullara giderek diğer öğrencilere seminer verecek.

 
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Tenzile Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle ‘Kutlu Bir Nesil’ projesi kapsamında bir araya geldi. Kütüphane Müdürlüğü’nün bilinçli bireyler yetiştirerek Asım’ın neslini yaşatmak, doğru tarih bilincini gençlere kazandırmak amacıyla yürüttüğü ‘Kutlu Bir Nesil’ projesinde 54 öğrenci ile 1 öğretmen Boğaziçi Kültür Merkezi’nde Başkan Hilmi Türkmen ile bir araya geldi. Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu okulumuz, hocalarımız, belediyemiz İnşallah bu birliktelik çok daha güzel adımları atılmasına vesile olacak. Biz her platformda söylüyoruz. Her yerde ifade ediyorum. Biz belediyeciler, idareciler,  kim olursa olsun toplumun önde gelenleri, kanaat önderleri, sivil toplumlar, kamu görevlileri aslında günümüzde en önemli vazifemiz en önemli görevimiz gençlerle ilgili neler yapabilirizin altlığını oluşturmaktır” dedi.

 
“ESER BIRAKMAK ÇALIŞMAYLA OLUR”
Türkmen, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gerçekten iyi bir şekilde eğitim alması, donanımlı olması ahlaklı, karakterli, güzel gençlerimiz olmasını arzu ediyoruz. Bu iş sevgili arkadaşlar dert işi dert. Eğer dert ediniyorsanız bu işe zaman ayırırsınız, çalışırsınız. Biz iz bırakmak, bir eser bırakmak ancak çalışmayla ve dert edinmeyle olur” diye konuştu.

📆 29 Ocak 2016 Cuma 12:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR