MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet, Politika, Toplum » Levent Kırca’ya Gençlerden Destek
Levent Kırca’ya Gençlerden Destek

 

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca Fatih ve Ümraniye’de pazar gezdi, esnafla buluştu. Kırca’yı karşısında gören pazarcılar ve yurttaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kırca’nın İşçi Partisi’nden aday olduğunu öğrenen yurttaşlar destek sözü verdi.

 

Fatih’te pazar ziyareti boyunca yoğun ilgiyle karşılaşan Kırca’ya, İşçi Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı yüksek mimar ve mühendis Şevki Bilgin de eşlik etti. Vatandaşlarla el sıkışan Kırca bir halı tezgahına çıkarak pazarcılara yardım etti. Pazarcılar “Başkanım oylarımız size. Sizi başa getireceğiz”, “Ne olur Türkiye’yi düzeltin” sözleriyle Kırca’ya destek verirken, bir yurttaş “Çalıyorlar, soyuyorlar. Hala onlara oy vereceğim diyenler var” diye sitem etti. Kırca ise “Merak etmeyin, her şey düzelecek” yanıtını verdi.

Levent Kırca Ümraniye Esnafıyla

 

  Kahvaltılık tezgahına giden Kırca’ya burada peynir ikram edildi. Kırca’nın “Başkan olmadan yemeye başladım” esprisi çevredekileri kahkahalara boğdu. Kırca daha sonra yol üzerindeki bir kahvehaneye girdi. Kendisine ikram edilen oraleti içen Kırca duvardaki Atatürk resmini görünce “Atatürk resmi bankadan indi. Buradan inmiyor. Bizim insanlarımız güzel” dedi. Ziyaretinin ardından İşçi Partisi’nin seçim standına giden Kırca, bildiri dağıtarak vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. 

 

Kırca’dan gençlere söz

 

Ümraniye’de önce esnafı ziyaret eden Kırca gençlerden büyük ilgi gördü. İlk kez oy kullanacak iki genç Kırca’ya AKP’nin kazanamayacağını söyleyerek “Gençler artık bilinçli” dedi. Ardından Kırca’nın yanına gelen bir başka genç Haziran Ayaklanması’nda gençliğin büyük rol oynadığını ifade etti. Genç Kırca’ya “Sizinle büyüdüm. Size güveniyorum. Dışarıda biz hırpalanıyoruz. Belediye başkanı olduğunuzda bizi dinleyecek misiniz?” diye sordu. Kırca ise İstanbul’u gençlerle beraber yöneteceğini belirterek “Yanınızdayım” şeklinde konuştu.

Levent Kırca Ümraniye'de

 

3 öğrenci ise Kırca’ya projelerini sordu. Kırca da “O koltuğa oturup Türkiye’nin bölünmesine engel olmak istiyorum. Cumhuriyetin yeniden kurulabilmesi için çalışmak istiyorum” yanıtını verdi. Daha sonra İşçi Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Ünal İnan Albayrak ile pazarı gezen Kırca vatandaşlarla sohbet etti. “Adam gibi adam hoş geldin” diye karşılanan Kırca pazarda alışveriş de yaptı.  

 

 

Galeri
Etiketler: , ,
📆 17 Mart 2014 Pazartesi 11:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR