MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Manşet, Toplum » Lösev-İstanbul iftar etkinliği.
Lösev-İstanbul iftar etkinliği.

İSTANBUL’DA LÖSEV AİLELERİ YENİ BİR İFTAR YEMEĞİNDE  BİR ARAYA GELİYOR.

Türk Halkının Bağışları İle Ulaşılan Uluslararası Başarı
LÖSEV’in 1998 yılında 30 Çocuğa yardım götürerek başlattığı çalışmalar bu gün 13.500 kayıtlı hastaya destekler götürülen bir hizmet yarışına dönüşmüştür. Kurulduğu günden bu yana imkânları kısıtlı, hasta ve ailelerine maddi- manevi, eğitim ve sosyal destekler götüren LÖSEV’in Türk Halkının imece usulü desteklerini binlerce hasta ve ailesine ulaştırmaktadır.  Ayrıca bu bağışlar sayesinde hastaların tamamen ücretsiz kullanımına sunulan hastane, okul ve sosyal tesislerin yanı sıra Kanser Araştırma Laboratuvarı ve Gıda Laboratuvarı da bulunan LÖSEV günden güne büyümeye devam etmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da halkımızın bağışları LÖSEV’in ihtiyaç sahibi Ailelerine Ramazan bereketi olarak ulaşmaya devam ediyor.

LÖSEV Aileleriyle Türkiye’nin her noktasında aileler LÖSEV iftar yemeklerinde bir araya geliyor.
Yaklaşık 40 ilde düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinde binlerce aile bir araya geliyor. Aileler hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken yıl boyunca iletilen yardımlar içinse Türk Halkına minnet ve şükranlarını dile getirerek dualarla teşekkürlerini iletiyorlar.
LÖSEV Yardım Tırı Ramazan Ay boyunca da Marmara Bölgesi illerde yaklaşık 700 Aileye yardımlar dağıtmaya devam ediyor.
Yine binlerce ailesine Ramazan Ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koliler göndermeye aralıksız devam ediyor.

LÖSEV Ramazan Ayı’ Coşkusunu Ve Bereketini Aileleri Yaşamayı Sürdürüyor…
Acil Yardım Kolisi, Küçük Aile Kolisi, Gülen Çocuklar Kolisi ve Mutlu Aile Kolisi alternatiflerinden oluşan farklı bağış seçeneklerine www.losev.org.tr sitesinden ulaşarak, ayrıntılı bilgi alıp, bağışınızı yapabilirsiniz. Yine banka, PTT şubelerinden ya da LÖSEV İstanbul Ofise gelerek yapabilirsiniz.

Gerçekleştirilen etkinliklerde esas alınan hasta ve ailelerinin moral ve motivasyonu arttırmak, ne kadar büyük bir aileye mensup olduklarını göstermektir. Adana’dan Kırıkkale’ye, Kahramanmaraş’tan Denizli’ye kadar birçok ilde iftar yemeği düzenleyerek ailelerini bir araya getiren LÖSEV 27 Temmuz 2013 Cumartesi akşamı  Avantgarde Collection Levent’in değerli destekleri ile İstanbul’da düzenlenen bir başka iftar yemeği ile daha aileleri ile buluşuyor.

📆 27 Temmuz 2013 Cumartesi 13:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR