MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » M SELİM AKDOĞAN’LA YENİDEN
M SELİM AKDOĞAN’LA YENİDEN

Kartal Gazeteciler Derneği 2.olağan genel kurul toplantısı Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü tesislerinde yapıldı. Başkanlığa tekrar M.Selim Akdoğan seçildi.


Kartal Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen Kartal Gazeteciler Derneği 2. olağan genel kurul toplantısı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ölen ve öldürülen gazeteciler adına 1 dakikalık saygı ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Gazeteciler Kenan Çakal, Necmettin Gültekin ve

Halil Topal’ın divan da yer aldığı genel kurulda kurucu başkan M. Selim Akdoğan, 2019 ile 2021 yılları arasındaki faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Kesin Hesap bütçesi, üyeler tarafından ibra edildiği genel kurulda, yeni dönemin tahmini bütçesi de kabul edildi. Genel Kurula, Belediye Başkan Yardımcıları İmam Aydın, Cengiz Türkmen Kartal Belediye Meclis üyesi ve Kartal Belediye spor Kulübü Başkan’ı Umut Daştan, CHP Kartal ilçe Başkan’ı Efendi Argunşah ,Ak parti Kartal ilçe Teşkilatı Başkanı Nimet Gündoğdu, Doğru parti Kartal ilçe Başkan’ı Gülay Turna ve yönetimi, Demokrat parti Kartal ilçe Başkan’ı Eray Ekim ve yönetimi, İyi Parti Kartal ilçe Başkan’ı Fuat Onbaşılı ve yönetimi, Deva partisi ilçe Başkan’ı İltan Ekmekçioğlu ve yönetimi, Kartal Elazığılar Dernek Başkan’ı Ömer İçmeli ve STK temsilcileri katıldı.


Kongreden sonrasında bir açıklama yapan Başkan M. Selim Akdoğan şunları söyledi. “Yerel medya bölgenin gelişmesi, modernleşmesi ve halkın sorunlarının çözümünde önemli bir yeri bulunmaktadır. Yerel basın, demokrasinin olmazsa olmaz bir parçasıdır. 2019 yılında kurduğumuz derneğimizle, Kartal’da bir çığır açtık. Dünyayı etkisi altına alan Pandemi döneminden geçiyoruz. Tüm zorluklara rağmen hem yerel basının içinde bulunduğu sorunların çözümü hemde yaşadığımız bölgenin sorunlarının çözümünde hep birlikte çalışacağız” dedi. Genel Kurulda söz alan Siyasi Parti temsilcileri ile Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın birer açıklama yaparak kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

📆 12 Aralık 2021 Pazar 20:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR