MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe esnafı ruhsatına kavuşuyor
Maltepe esnafı ruhsatına kavuşuyor

61. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, San Marino’yu temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun yarışacağı şarkıyı hazırlayan ekip açıklandı. Kayıtları Brüksel’de yapılan şarkı için önümüzdeki günlerde Paris’te klip çekilecek. Mart ayının başında Paris’te dünya medyasına tanıtımı yapılacak olan şarkının oluşumunda; Türk, Yunan, İtalyan, Fransız ve Belçikalı ünlü müzisyenler bir araya geldi.

 

Eurovision’da Türk Besteci

Mayıs ayında Stockholm’de gerçekleşecek olan yarışmada Serhat Hacıpaşalıoğlu’ nun şarkısının bestecisi, ülkemizin en önemli müzik adamlarından Olcayto Ahmet Tuğsuz. Daha önce de Serhat’la, Total Disguise, Chocolate Flavour ve Avrupa listelerinde 1 numaraya yükselen Je M’Adore gibi şarkılarla, uluslararası başarılara imza atan Olcayto Ahmet Tuğsuz, bu kez de Serhat’la beraber Eurovision sahnesinde olacak.”Yarışma parçasının seçiminde, uluslararası müzik yolculuğuna birlikte çıktığım Tuğsuz’dan başkasını düşünemezdim” diyerek duygularını ifade eden Serhat, gerek kendisi, gerekse bestecisinin varlığıyla, Eurovision’da Türk adının 2 kere geçmesinden duyduğu gururu ifade ederken, şarkısına son derece güvendiğini de belirtiyor.

Yarışma şarkısının sözleri, Serhat’ın yaratım ekibinin ayrılmaz parçası olan, Yunan söz yazarı Nektarios Tirakis’e ait. İtalyanca adaptasyonu Andrea Bocelli, Mina, Dionne Warwick gibi isimlerle çalışan Mariella Nava, Fransızca adaptasyonu ise Patricia Kaas’la yaptığı çalışmalarla tanınan Stephane La Porte tarafından yapıldı. Şarkının aranjesi ise Fransız Cyril Orcel ve Afrika kökenli Belçikalı Guy Waku’ya ait.

📆 23 Şubat 2016 Salı 09:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR