MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe mama ve su kaplarıyla donatıldı
Maltepe mama ve su kaplarıyla donatıldı

Hayvanseverler, Maltepe Merkez Meydanı’nda sokak hayvanları için bir araya geldi.

 


Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge İstanbul Şube Müdürlüğü, Maltepe Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge İstanbul Şube Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için hazırlanan mama ve su kaplarının dağıtımı yapıldı.

 
HAYTAP’TAN MALTEPE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Hayvan Hakları Derneği (HAYTAP) Onur Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mirat Gürol, bu etkinlik için birçok hayvanseverin bugün bir araya geldiğini belirterek, etkinliğe destek veren ve katkı sağlayan Maltepe Belediyesi’ne teşekkür etti. Sokak hayvanlarının sokakta yaşama hakkı bulunduğunun altını çizen Prof. Gürol, “Sokak hayvanlarının bizlerin yardımı olmadan yaşamaları zor. Mama ve su verilmezse hayvanlar sokakta ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Lütfen vatandaşlarımız gönüllülere yardımcı olsunlar” diye konuştu.

 

 
MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI
“Susuyorum ama konuşamıyorum”, “Lütfen kapları kırmayınız ve atmayınız”, “Onlar su ve yiyecek bulamadıkları için ölüyor”, “Yaradılanı severim yaradandan ötürü”, “Pet alıyorlar, pat diye atıyorlar”, “Beni terk etme” ve “Bir kap su, yiyecek koyarak hayatlarını kurtarın” pankart ve sloganlarının da eşlik ettiği etkinlikte, müzik dinletisi de yapıldı. Daha sonra katılımcılara bakanlık logosu bulunan su kapları dağıtıldı. Kapları alan katılımcılar, Maltepe’nin çeşitli noktalarını bu su kaplarıyla donattılar.

📆 22 Eylül 2014 Pazartesi 09:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR