MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet » Maltepe’de çöken yolla ilgili belediyeden açıklama
Maltepe’de çöken yolla ilgili belediyeden açıklama

Maltepe’de çok sayıda araçta maddi hasar oluşmasına neden olan yol çökmesiyle ilgili yazılı açıklama yapan Maltepe Belediyesi, “4-5 aydır burada bir fiber internet çalışması yapılıyordu. Tespit ettiğimiz kadarıyla işlerini tam yapmamışlar, kum dökmüşler ve yolu da normal seviyeye getirmemişler” dedi.
Gece saatlerinde aniden bastıran yağmurun ardından, Maltepe’de bir telefon firması tarafından fiber altyapı çalışması yapılan Zümrütevler Cansu Sokak’ta çökme meydana gelmişti. Olayla ilgili Maltepe Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Çökmenin ardından mahsur kalan araçlar, belediye ve trafik ekiplerince kurtarılarak, hasar tespit çalışmalarının yapılmasına başlandı. 12 aracın çökme sonrası mahsur kaldığı sokağa hızlı bir şekilde müdahale eden belediye ekipleri, mahsur kalan araçları kurtararak, araçları çekiciler vasıtasıyla Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü otoparkına götürdü. Burada hasar tespit çalışmalarının yapılmasına başlanan araçlarla ilgili tutanakların, mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla, altyapı çalışmasını yapan kuruma gönderilmesi kararı da alındı” ifadeleri yer aldı.
Araçlar kurtarıldı
Açıklamanın devamında ise Zümrütevler Muhtarı Serkan Aslan’ın sözlerine yer verilerek, “4-5 aydır burada bir fiber internet çalışması yapılıyordu. Tespit ettiğimiz kadarıyla işlerini tam yapmamışlar, kum dökmüşler ve yolu da normal seviyeye getirmemişler. Hal böyle olunca dün yağan yağmur sonrası burada bir çökme meydana geliyor ve araçlar çukura gömülüyor. Belediye  olayı haber alır almaz gerekli müdahaleleri yaparak araçları kurtardı ve otoparka çektirdi’” sözleri kullanıldı.
Maltepe Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:
“İstanbul genelinde etkili olan yağış sonrası, Maltepe Zümrütevler Cansu Sokak’ta, fiber altyapı çalışması yapıldığı alanda çökme meydana gelmiştir. Maltepe Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri,  Yol Yapım ve Zabıta ekipleri, ilgili Başkan Yardımcısı’nın koordinasyonunda  olay yerine giderek, gerekli güvenlik önlemlerini almış ve yaşanan sıkıntını çözülmesi için çalışmalara başlamıştır. Çökme sonucu oluşan çukura düşerek hasar gören 12 araç, belediyeye bağlı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü garajına çekilerek, hasar tespitleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan hasar tespitleri, mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için bölgedeki çalışmayı yapan ilgili firmaya gönderilecektir. Belediye ekiplerimiz, ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sürdürmektedir. “

📆 26 Ağustos 2016 Cuma 08:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR