MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe’de Erzincan tanıtım günleri
Maltepe’de Erzincan tanıtım günleri

Erzincan Tanıtım Günleri başladı

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin düzenlediği İl Tanıtım Günleri, “Erzincan Tanıtım Günleri”Maltepe etkinlik alanında yoğun katılımla yapıldı..

Erzincan Konfederasyonu ve Erzincan Dernekleri işbirliğiyle organize edilen etkinlikte Kültürel Değerler ve Yöresel Lezzetler İstanbullularla buluşturuldu..Yöre sanatçılarının sahne aldığı etkinliğe geniş katılım gözlendi..

Maltepe’de düzenlenen Erzincan Tanıtım Günleri başladı.


Erzincan Tanıtım Günleri vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor.


Erzincan’ın kültürel zenginliğinin ve yöresel lezzetlerinin geniş kitleler tarafından bilinmesi, il dışında yaşayan Erzincanlıların memleket hasretini giderebilmesi adına; kentin tarihi, sosyal ve kültürel yönü ile meşhur lezzetleri İstanbul Maltepe’de görücüye çıkıyor.


Tanıtım günlerinde etkinlik meydanın da kurulan standlarlarda , Erzincanlı esnaf tarafından kentin çeşitli yöresel zenginliklerini içeren ürünlerin satışı gerçekleştirildi. Diğer tarafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerinin işbirliği ile ilçe stantları ve Erzincan derneklerinin bulunduğu stantlar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


Fuar alanında Erzincanlı sanatçılar tarafından konserler verildi ve folklör gösterileri yapıldı.


16 Ekim Cumartesi günü yapılan açılışa CHP Kartal İlçe Başkan’ı Efendi Argunşah ve Yönetimi,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan’ı ve Yönetimi, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Kartal Belediyesi Meclis Başkan’ı Özlem Bulut,Kartal Belediyesi Başkan Danışman’ı Düzgün Çapar,Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Danışman’ı, Erzincan Köty Dernekleri Başkanları katıldı.

📆 16 Ekim 2021 Cumartesi 23:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR