MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe’de Gönüllü Seferberliği
Maltepe’de Gönüllü Seferberliği

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin kapılarını halka açtığı ve vatandaşların açık mikrofondan beklenti ve önerilerini dile getirdiği Halk Buluşmaları’nın bir yenisini daha gerçekleştirdi.

“Birlikte olduğumuz zaman Maltepe daha çağdaş”

Yerel seçimler sonrası göreve gelir gelmez Maltepelilerle Halk Buluşmaları’nda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Yaklaşık iki aydır yüzlerce Maltepeli’nin görüşlerini paylaştığı, isteklerini dile getirdiği Halk Buluşmaları’nın son oturumunda kişisel beklentilerin yanı sıra Maltepe’ye gönüllü hizmet vermek isteyenler öne çıktı.

Yediden yetmişe Maltepelilerin söz aldığı Halk Buluşmaları’nda gönüllü olarak hizmet vermek isteyen vatandaşların sayısında artış gözlendi. Eğitimcisinden sanatçısına, vakti olan ve Maltepe’yi daha ileriye taşımak için Başkan Kılıç’la yol arkadaşlığı yapmak isteyen vatandaşlar uzmanlık alanlarında görev almak için talepte bulundu.

Maltepe’yi hep birlikte yöneteceklerinin altını çizen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Kılıç “Sizlerin sorularınızdan alınmıyoruz, ders çıkarıyoruz. Toplum duyarlı bir noktaya gelirse, sorunları birlikte çözebiliriz. Her Maltepeli oturduğu yere, iş yerine, her gittiği mekana karşı daha sorumlu bir gözle bakarsa, hem işimiz daha kolaylaşmış olacak hem de daha yaşanılabilir bir Maltepe’yi oluşturmuş olacağız. Hep beraber olduğumuz zaman daha çağdaş bir Maltepe yaratabiliriz. Dayatan değil, danışan bir belediyeciliği sunacağımızı söylemiştim.  Birlikte üreteceğiz.” diye konuştu.

📆 27 Mayıs 2014 Salı 14:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR