MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe’de şehit ailelerin onuruna yemek verildi
Maltepe’de şehit ailelerin onuruna yemek verildi

Maltepe’de, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü” kapsamında 160 şehit ailesinin onuruna yemek düzenlendi.  .

 

Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Öztürk, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker, Maltepe Emniyet Müdürü Ali Tuna Coşkun, Maltepe Müftüsü Ahmet İnciler, Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, askeri ve mülki yetkililer ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

 

“SİZLER VAR OLDUKÇA BÖLÜNMEYECEĞİZ”

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, “Çanakkale, Türk halkı için birçok ilki beraberinde getirmiştir. Milletçe birbirimize güvenmeyi öğrendik. Mustafa Kemal gibi isimler tarih sahnesine çıktı ve bu tarih içinde ne kadar fedakâr olabileceğimizi gördük. Doğu ve Güneydoğu’da askerlerimiz, polislerimiz ve korucularımız bizleri korumak için mücadele veriyor. Yeri gelirse, vatanı kurtarmak için hepimiz şehit olmak konusunda geri adım atmayacağız. Bu ülkede Türkler, Kürtler, Ermeniler hep bir bütün halinde düşmana karşı mücadele verdik. Sizler var oldukça bu vatan asla bölünmeyecek” dedi.

 

SALONDA DUYGU DOLU ANLAR

Konuşma sonrası Maltepe Müftüsü Ahmet İnciler tarafından yemek duası yapıldı. Daha sonra söz alan Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba da, “Bizler bu topraklar için karşılık bile istemeden canlarımızı verdik. Allah ordumuza, polisimize sağlık ve sıhhat versin” diyerek, bir ağıt okudu. Akbaba’nın konuşması esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı. Öte yandan Akbaba tarafından Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Öztürk’e, düzenledikleri yemekten ötürü plaket takdim edildi.

📆 19 Mart 2015 Perşembe 15:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR