MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepeli kadınların ada sefası
Maltepeli kadınların ada sefası

Maltepe Belediyesi pandemi nedeniyle 2 sene ara verdiği tekne turlarını tekrar başlattı. Bu yıl 6.’sı düzenlenen turda kadınlar halaylar ve danslarla keyifli bir gün geçirdi. Tur öncesi konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, çifte müjde vererek, kadınlara günün hediyesi olarak taç taktı.

Maltepe Belediyesi’nin pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verdiği tekne turları yeniden başladı. İlk gününde Esenkent, Cevizli ve Bağlarbaşı mahalleleri sakinlerinin katıldığı turda kadınlar rehber eşliğinde tekneyle Büyükada, Burgazada, Heybeliada ve Kınalıada’nın çevresini dolaştı. Bu yıl 6.’sı düzenlenen geleneksel tekne turunda kadınlar, sanatçı Arzu Akçay’ın şarkılarıyla dans ederek keyifli bir gün geçirdiler. Belediyenin çeşitli ikramlarda bulunduğu tur öncesi Belediye Başkanı Ali Kılıç da tekneye çıkarak kadınları selamladı ve onlara günün hediyesi olarak güllerle bezenmiş taç taktı.

KILIÇ’TAN ÇİFTE MÜJDE

Burada yaptığı selamlama konuşmasında belediyenin İBB ile birlikte sürdürdüğü ilçe merkezindeki trafiğin yer altına alınması projesi ve Küçükyalı Tıp Merkezi gibi faaliyetleri hakkında bilgi veren Kılıç, çifte müjde verdi. Esenkent’in imarla ilgili yaşadıkları problemi masaya yatırdıklarını ve TOKİ ile görüşerek, problemli alanların sorununu giderip çalışmayı tamamlayacakları müjdesini veren Kılıç, Cevizli’deki Cumhuriyet Parkı’nın da genişletilerek, yanındaki boş araziye yetişkinler ve gençler için spor parkı kuracaklarını açıkladı.

Etkinlik sonrasında şu turlarla devam edecek:

– 22 Haziran Çarşamba: Feyzullah-Altayçeşme / Gülsuyu-Gülensu

– 23 Haziran Perşembe: İdealtepe-Küçükyalı / Girne-Aydınevler

– 27 Haziran Pazartesi: Altıntepe-Çınar / Fındıklı

– 29 Haziran Çarşamba: Başıbüyük / Zümrütevler

– 1 Temmuz Cuma: Yalı-Büyükbakkalköy.

Galeri
📆 20 Haziran 2022 Pazartesi 23:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR