MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » ‘Mayıs 7’si Festivali’ ile Karadeniz renkleri Tuzla’ya taşındı
‘Mayıs 7’si Festivali’ ile Karadeniz renkleri Tuzla’ya taşındı

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla Orhanlı Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen geleneksel ‘Mayıs 7’si Festivali’ne katıldı. Festivalde Giresunlu komşularıyla bir araya gelen Başkan Bingöl, “Sizlerle Tuzla’da yaşamaktan büyük bir onur ve şeref duyuyorum. Sizlerin varlığı ile Tuzla’da çok güzel işler yapıyoruz ve bu yaz Giresun’da buluşacağız” dedi.

Tuzla Orhanlı Giresunlular Derneği’nin düzenlediği geleneksel ‘Mayıs 7’si Festivali’ ile Karadeniz renkleri Tuzla’ya taşındı. Orhanlı Değirmentepe’de düzenlenen festival, renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Yöresel oyunları, yemekleri ve sıcacık ortamıyla keyifli bir gün geçirdiklerini söyleyen vatandaşlar, Başkan Eren Ali Bingöl’ün katılımından oldukça memnun olduklarını belirtti.

“TUZLA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK FAHRİ GİRESUNLU OLDUM”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen dernek başkanımıza, yönetimine ve Tuzlalı Giresunlulara çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikleri, bundan sonraki senelerde Tuzla Belediyesi olarak size kazandırdığımız yeni sosyal alanlarda yaparsak, daha konforlu olur, bunu başaracağız. Tuzla bir Giresun kenti; Topal Osman’ın torunları Tuzla’ya bir kimlik kattı. Sizlerle Tuzla’da yaşamaktan büyük bir onur ve şeref duyuyorum. Sizlerin varlığı ile Tuzla’da çok güzel işler yapıyoruz ve bu yaz Giresun’da buluşacağız. Hep ‘Tuzla Belediye Başkanı olmak fahri Giresunlu olmaktır’ diyorum. Ben de Tuzla Belediye Başkanı olarak fahri Giresunlu oldum, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“FATİH SULTAN MEHMET HAN’I ANMADAN OLMAZ”

İstanbul’un fethinin yıl dönümünün yaklaştığını belirten Başkan Eren Ali Bingöl, sözlerine şöyle devam etti:

“29 Mayıs 1453 İstanbul’un fethinin yıl dönümü dolayısıyla bu tarihi zaferin büyük mimarı Fatih Sultan Mehmet Han’ı anmadan olmaz. Bu gençlikte var olan siyasi cesaretimizi atalarımızdan alıyoruz. Dolayısıyla bol bol çalıştığımız bir 5 sene geçireceğiz. Sizleri asla mahcup etmeyeceğimiz bir 5 sene geçirelim istiyoruz. Bütün ümidim budur ve bunun için çalışıyorum.”

Mayıs 7’si Festivali’nin ardından Sinop Boyabat Gündüzlüler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği pikniğe katılan Başkan Eren Ali Bingöl, burada da komşularıyla oldukça güzel vakit geçirdi.

📆 29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR