MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2025
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » MECLİS’İN BOŞ LOJMANLARI YURTUZ ÖĞRENCİLERE TAHSİS EDİLSİN
MECLİS’İN BOŞ LOJMANLARI YURTUZ ÖĞRENCİLERE TAHSİS EDİLSİN

Barınamayan öğrenciler için parklarda sabahlayan CHP’li vekil Mahmut Tanal, Meclis’in Ankara Çankaya’daki boş lojmanlarının öğrencilere tahsis edilmesi için TBMM Başkanı Şentop’a çağrıda bulundu.

KYK yurtlarına yerleşemeyen, fahiş fiyatlar nedeniyle ev kiralayamayan, özel yurtlarda kalamayan öğrencilerin barınma sorunlarına dikkat çekmek üzere Kadıköy ve Beşiktaş’ta parklarda uyuyan CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Meclis’in boş lojmanlarının kapılarının öğrencilere açılması gerektiğini kaydetti.

TANAL ŞENTOP’A ÇAĞRIDA BULUNDU

Twitter hebası üzerinden TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a çağrıda bulunan Tanal, “Birçok vali ve belediye başkanı, yurda yerleşemeyen öğrenciler için harekete geçti. TBMM Başkanlığı da elini taşın altına koymalıdır. Meclis’in boş lojmanları var. Sn. Mustafa Şentop önayak olmalı ve Meclis’in boş lojmanları öğrencilere tahsis edilmelidir” ifadelerini kullandı.

MECLİS’İN 20’DEN FAZLA LOJMANI BOŞTA

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın soru önergesini cevaplandıran TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Meclis’in Ankara Çankaya’daki personel lojmanlarının 22 blok ve 220 konuttan oluştuğunu açıklamıştı.

Bilgiç, lojmanlardan istifade eden personel sayısının 194 olduğunu bildirmişti.
Av. Mahmut TANALCHP İstanbul Milletvekiliİnsan Hakları Komisyonu Üyesi

Galeri
📆 23 Eylül 2021 Perşembe 20:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR