MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Politika, Toplum » Melih Gökçek’ten şok iddia!
Melih Gökçek’ten şok iddia!

Melih Gökçek, “Seçimlerden önce beynelmilel güçler Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Yavaş veya Sarıgül’e bir suikast girişiminde bulunabilirler” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, “Seçimlerden önce beynelmilel güçler Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Yavaş veya Sarıgül’e bir suikast girişiminde bulunabilirler” dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR SUİKAST OLABİLİR”

Ülke TV’de dün gece Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunduğu Şeffaf Sandık programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Gökçek, şunları söyledi: “Beynelmilel güçlerin, bu seçimlerden AK Parti’nin yüzde 48 ile çıkmasını kabullenmeleri mümkün değil. Çünkü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarı ve Türkiye dimdik ayakta kalacak. Ancak kalmaması lazım. Öyle bir olay yapmaları lazım ki seçimlerden önce, seçimlerin iptal olması lazım. Bu da ancak ve ancak çok büyük bir suikastle olabilir.” Muhalefet liderleri ile bu konumda bulunan insanlara karşı yapılabilecek suikast ihtimalinden korktuklarının altını çizen Gökçek, şöyle konuştu: “Daha önce bizimle ilgili çeşitli kereler suikast ihbarları almıştık. Bu defa aldığımız duyumlar bizleri endişeye sevk etti. Kemal Kılıçdaroğu’na olmasından korkuyorum. Devlet Bahçeli’ye olmasından korkuyorum. Mansur Yavaş’a olmasından korkuyorum, İstanbul’da Mustafa Sarıgül’e olmasından korkuyorum. Bak bu kadar açık ve net söylüyorum.

” DİKKATLİ OLMALARI KONUSUNDA ÇAĞRIDA BULUNDU “

Bir siyasi suikast yapılarak, Türkiye’yi tam bir kaos ortamına sokmak isteyecekler” sözleriyle açıklamasını sürdüren Başkan Melih Gökçek, bu konuda çok ciddi endişeleri olduğunu söyledi. Açık ve net söylediğini anlatan Gökçek, sözlerine şöyle devam etti: “Buradan açık bir çağrıda bulunuyorum. Polise de güvenlik güçlerine de bulunuyorum. Özellikle bu kişilerin etrafındaki korumaların şu seçime kadar bu insanlara çok iyi dikkat etmelerini istirham ediyorum. Çünkü bu bir anarşi getirir. Bu bir alçaklıktır. Bu Türkiye’yi kaosa sokmaktır. Bu demokrasinin dibine dinamit koymaktır. Onlar için ne Melih Gökçek, ne Recep Tayyip Erdoğan ne de saydığım Bahçeli, Kılıçdaroğlu, Yavaş veya Sarıgül’ün kıymeti harbiyesi yoktur. İğne ucu kadar yoktur. Yeter ki Türkiye karışsın.”

“DUYUMLAR ALIYORUM”

Türkiye’deki demokratik seçimlerin önüne geçmek adına böyle bir suikastın yapılabileceğini kaydeden Gökçek, sözlerini şöyle tamamladı: “Duyumlar alıyorum, endişe ediyorum. İnanılmaz endişe ediyorum. Biz kendimize dikkat edelim, başbakanımıza zaten ediliyor. Biz kendimize göre tedbirlerimizi aldık. Bu saydığım kişiler, İstanbul ve Ankara belediye başkan adayları ve CHP ile MHP’nin siyasi parti liderleri, bunlar özellikle ve özellikle dikkat etsin. Allah muhafaza. Hem güvenlik güçlerini ikaz ediyorum hem de kendi çevresindeki insanları ikaz ediyorum. Bu kişilere çok ciddi anlamda sahip olun. Bu Türkiye’nin demokrasi sınavını geçirene kadar son derece önemlidir.”

Etiketler: , , ,
📆 25 Mart 2014 Salı 15:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR