MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » MERCEDES-BENZ’den Meslek Lisesi’ne tam donanımlı laboratuar
MERCEDES-BENZ’den Meslek Lisesi’ne tam donanımlı laboratuar

Kartal Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne otomotiv şirketi Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den teknolojik destek geldi.
“EML’miz Geleceğin Yıldızları” sloganıyla Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından başlatılan ve MEB’nın iş birliğiyle hayata geçirilen; meslek liselerine teknolojik destek sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kartal Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne şirket tarafından tam donanımlı laboratuvar kuruldu.

 
Mercedes-Benz Laboratuvarı’nın açılışı ve projenin tanıtımı için Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Şube Müdürü Tuncay Oruç, meslek lisesi müdürleri, Mercedes-Benz’in üst düzey yönetimi ve basın mensupları 16 Ekim Perşembe günü okul bahçesine kurulan özel çadırda bir araya geldi.

 
Okul Müdürü Alaaddin Yatmaz, ev sahibi olarak yaptığı açılış konuşmasında, bizimle aynı emeli paylaşan insanlarla bir arada olmanın, geleceği planlamanın, geleceğe ümitle bakmanın heyecanını yaşıyoruz, dedi.

 
Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün’ün, şirket politikası olarak mesleki eğitime verdikleri önemi ifade ettikleri konuşmalarından sonra mikrofona davet edilen İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, yaptığı konuşmada, mesleki eğitimin milletlerin kurtuluşuna vesile olmuş bir model olduğuna işaret etti ve MEB’na yapılan katkıdan ötürü şirket yetkililerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Genes’e teşekkür plaketi verdi.

 
Açılış organizasyonu, protokolün kırmızı kurdeleyi keserek eğitim hizmetine soktuğu Mercedes-Benz Laboratuvarı’nda yapılan gezi ve inlemeyle son buldu.

 

📆 18 Ekim 2014 Cumartesi 10:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR