MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
MESLEK LİSELERİMİZ HARİKALAR YARATIYOR

Kartal Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Alaattin Böke ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karaca son dönemlerde adından sık sık söz ettiren Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi ve Öğretmenlerini ziyaret etti.

İstanbul Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Türkiye Cumhuriyetini de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) ün tedavisinde kullanılmak üzere ambulans ve sahra hastaneleri için uzaktan kontrollü solunum cihazı ve siperlikli maske üretimi gerçekleştirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) için çalışmalarına hız veren Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri başarılarına başarı ekleyerek uzaktan kontrollü solunum cihazı ve siperlikli maske üretmeye devam ediyor.

Kartal Gazeteciler Derneği olarak ziyaret ettiğimiz Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Yılmaz ile gerçekleştirdiğimiz röportajda “ Bizler okul olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele ederken devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için çalışmalarımıza hız kazandırdık.

Son zamanlarda ürettiğimiz siperlikli maske o kadar çok beğenildi ve rağbet gördü. Ama bizler bunları sağlık çalışanlarımız sürekli hastalıkla mücadele ederken tehlike altında kalmasını bir nebze olsun azaltmak için onlara dağıtıyoruz.

Okulumuza gelen taleplere cevap veremiyoruz çünkü bizim önceliğimiz sağlık çalışanlarımız. Ayrıca ambulans ve sahra hastaneleri için ürettiğimiz uzaktan kontrollü solunum cihazını üretmeye ve gerekli olan hastanelere göndermeye başladık. Bizler bunun üretimini yaparken malzeme eksikliğinden dolayı günde 30 adet üretebiliyoruz. Yeterli malzemeye sahip olabilsek günde 50 adet üretimi gerçekleştirebiliriz” dedi.

Kartal Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Alaattin Böke ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karaca’yı kabul eden Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Yılmaz, Öğretmenler Gazi Saban (Elektrik-Elektronik), Tanju Karagöl (Makine Teknikeri), İhsan Mutlu (Makine Teknikeri) ve Ersin Yükselir (Makine Teknikeri) e çok teşekkür ediyoruz. Ürettikleri uzaktan kontrollü solunum cihazı ve siperlikli maske tanıtımı gerçekleştiren okul yönetimine bizde Kartal Gazeteciler Derneği olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Galeri
📆 17 Nisan 2020 Cuma 22:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR