MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » Metin Oktay’a Vefa Turnuvası’nın Şampiyonu Bulvarspor Oldu
Metin Oktay’a Vefa Turnuvası’nın Şampiyonu Bulvarspor Oldu

Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay adına Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, Kartal Yuvası Spor’u 3-0’lık skorla yenen Bulvarspor oldu. Turnuvanın kupa töreninde konuşan Başkan Gökhan Yüksel, katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür ederek Kartal’da sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Genç Futbolcuların Mücadelesi Nefes Kesti

Kartal Belediyesi ile Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpler Birliği (KASK)’nin ortaklaşa düzenlediği turnuvanın son gününde ilk olarak 3’üncülük müsabakası oynandı. Yakacık Spor ile Marmara Karayolları Spor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmanın kazananı, Yakacık Spor oldu.

Turnuvanın devamında, Kartal Yuvası Spor ile Bulvarspor arasında nefes kesen bir final karşılaşması oynandı. 1 saat süren müsabakanın kazananı, 3-0’lık skorla Bulvarspor oldu. Turnuvaya katılan 20’ye yakın amatör kulüp arasından şampiyon olan Bulvarsporlu oyuncular, karşılaşma sonunda şampiyonluklarını doyasıya kutladı.

Şampiyon Sporcular, Kupalarını Başkan Gökhan Yüksel’in Elinden Aldı

Turnuvanın sonunda, dereceye giren takım ve oyuncular için bir kupa töreni gerçekleştirildi. Törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve genç sporcuların aileleri katıldı.

Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, turnuvanın gerçekleştiği Atalar Spor Kompleksi’nde, çocukken kendisinin de toprak sahada futbol oynadığını belirterek; “Bugün, sizlerle beraber olmanın sevincini yaşıyorum. Burası henüz toprak ve bakımsız bir saha iken, çocukken burada çok fazla top koşturmuş bir kardeşinizim. Şimdi gayet modern bir tesis içindeyiz. Bunun mutluluğunu ayrıca yaşıyorum. Gelecek hayatında, tüm sporcularımıza başarılar diliyor, Kartal’da sporun ve sporcunun yanında her zaman olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin devamında, Başkan Gökhan Yüksel ve katılımcılar şampiyon takıma ve dereceye giren tüm sporculara; kupa ve madalyalarını takdim etti.

Ayrıca, turnuvada, dereceye giren tüm sporculara hediye çeki de takdim edildi.

Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası’nın dereceye giren takımları ise şöyle;

  1. Bulvarspor
  2. Kartal Yuvası Spor
  3. Yakacık Spor
  4. Marmara Karayolları Spor

Turnuvanın En Değerli Oyuncusu Ödülü: Esat Atmaca


📆 26 Eylül 2022 Pazartesi 20:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR