MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Metin Özüpek ” Bozkurtların nefesi ensenizdedir.”
Metin Özüpek ” Bozkurtların nefesi ensenizdedir.”

MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamaların arkasında durdu. Özüpek hafta içinde AK Partiyi, seçmenlerden habersiz sandıklara üye yazmakla suçlamıştı.
AK Parti’den gelen sert cevaptan sonra Metin Özüpek iddialarının arkasında olduğunu beyan eden yeni bir açıklama yaptı. Özüpek AK Partiyi usulsüzlükle suçladı.
İşte Özüpek’in basın açıklamasından kısımlar;
Bilindiği üzere geçen gün iktidar partisi AKP ilçe başkanlığı için bir dizi söylemde bulunmuştuk. Biz ne bunu söylemek için siyaset yapan ne de bunu siyasi malzeme olarak kullanacak insanlarız. AK Parti ilçe başkanı Sayın Akman önce konuşma üslubunuza dikkat edeceksiniz. Bu arena geniş bir saha, bu arena gerçeğin ta kendisidir. Sayın Akman bu sahayı belediye meclisi sanmakta, kendisini hala belediye meclisinde sanıp atıp tutmaktadır. Allah’ın izni ile mahalli idareler seçimlerinde MHPli belediye meclis üyelerimiz belediyeye girdiğinde sizin atıp tutmalarınız illaki milliyetçi ülkücü üyelerimiz tarafından hak ettiğiniz ne ise, o şekilde en keskin dil ve duruş ile cevaplandırılacaktır.
Vatandaşa sormadan sandığa isim yazmanız, 60 bin üyeden sandığa adam bulamamanızın bir göstergesidir. Sen gülmeye devam et Sayın Akman; O adamlar, öyle bir yapı ile sahaya iniyorlar ki, sizler emin olun şaşıracaksınız. Benim tavsiyem, bizleri siyaseti kirletmek ile suçlarken, Türkiye’nin bu günkü durumunu ve partinizin siyaseti nasıl kirlettiğini göz önüne alarak, o adamı ve o adamları ağzınıza alırken besmele çekmenizdir.
Şu an, partimize gelip şikayette bulunan vatandaşlar yanımızdadır. Kendileri bize bu konuyu bildirmiş, bizde vatandaşlarımızın haklı talebini dile getirmişizdir. Erzurum, Aşkale Yayımlı nüfusuna kayıtlı ve Kartal Esentepe mahallesine oturan Dursun Delikanlı şu an AKP’ye kayıtlımıdır? Kayıtlı değilse neden sandığa yazılmıştır? Eğer kayıtlı ise, kendi isteği ile mi üye yapılmıştır? Yoksa usulsüz bir şekilde mi kayıt yapılmıştır. Kayıt başvurusunda ıslak imzası varmıdır ?
Siz gülün Sayın Akman, haberleri olmadan hiçbir vatandaşı sandığa yazamazsınız, bu bir suçtur, en azından etik değildir. Yoksa MHPli olduklarını bildiğinizden mi bu kişileri sandığa yazdınız? Seçmenlerin üzerinden elinizi çekin.
Vatandaşlarımız ile ilgili, yığarım söylemi kullanmışsınız. İlkeli siyasi parti yöneticileri seçmen için yığarım veya yığma kelimesi kullanmaz. Biz bunu, şehitlerimize kelle diyen genel başkanınızın partisinin ilçe başkanı olarak sizinde bu tarz çıkışlarınız olmasını normal karşılamaktayız. Seçmene hakaret etmeyin, seçmen kimsenin tapulu malı değildir. Yığınlara değil, insana değer vermenizi temenni ederim.
Sen gülmeye devam et sayın Akman,
Unutma ki Son gülen iyi güler.
Bozkurtların nefesi ensenizdedir.
Selam ve Dua ile.
Metin Özüpek
MHP Kartal İlçe Başkanı

📆 27 Aralık 2013 Cuma 10:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR