MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”MHP ‘DE EVET İSTİFASI”
”MHP ‘DE EVET İSTİFASI”

 

 

 MHP’de “EVET” istifası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) içinde AK Parti ile “Evet” bloğu kurulmasına tepki duyan isimler bir bir istifa ederken, Kartal’da ilçe başkanı H. Metin Özüpek’in Kadın Kolları başkanı ile diyaloğu gündeme oturdu. Partiden alınan bilgilere göre Kartal Kadın Kolları Başkanı Fatma Muhçu ve yönetiminin resmi olmayan üyesi Aysel Çom, parti lideri Devlet Bahçeli’nin AK Parti ile kurduğu Anayasa süreci diyaloğunu uzun süredir eleştiriyorlardı.

 

Ancak sürecin sonunda baştan beri sürdürülen tavrın korunacağını ve referandumda da Evet oyu verileceğinin Genel Merkez tarafından ilan edileceği açıklanınca eleştiriye devamın mümkün olamayacağını belirten MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, Muhçu ve Çom’un da katıldığı ilçe yönetim toplantısında genele hitap ederek “Partimizin kararı nettir. Tartışılamaz. Farklı düşünen herkes istifasını versin” diyerek istifalarını istedi. Dilekçeleri alan MHP ilçe teşkilatının önümüzdeki günlerde yeni atanan Kadın Kolları Başkanı’nı kamuoyuna açıklayacağı da alınan bilgiler arasında. Diğer taraftan ilçeden 20 Ocak tarihli dilekçe ile istifa eden Fatma Muhçu’nun, bazı internet sitelerinde yer alan 23 Ocak tarihli istifasına tepki gösteren Başkan Özüpek, tepkisini sosyal medyada dile getirdi. İşte o mesaj.

Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek Konuyla ilgili açıklamsı şöyle:

 

Bu propaganda sürecinde farklı düşünen mevcut yönetici arkadaşlarımızın istifalarını yaptığım son toplantı da ilçe başkanı olarak ben talep ettim…amma ve lakin bugün yeniçağ habererk ve bir cümle sol internet siteleri dikdurus! Adı altında eğrik haberler kaleme almışlardır. Fitne merkezi olan sitelerde bir istifa mektubu gezmektedir. Istıfa dilekçesi gezen malum şahısın bizde ki dilekçe si 20.ocak 2017 tarihlidir..ama sitelerde gezen dilekçe 23.ocak 17 tarihlidir .yani burdan su anlaşılıyor ki sırf şerefsizce haber yapmak adına yeniden bir istifa dilekçesi şahsa tanzim edilmiştir ki..20 ocak tarihli dilekçe siyasi parti tüzüğüne uygun görülmediği şahsın resmi evrak ta hayat hikayesi anlatmaması gerektiği kendisine iletilmiştir.20 ocak ta mhp den istifa eden şahıs görülüyorki partimiz disiplinini hiçe saymış haddi ni de aşmış ve 23 ocak ta bir dilekçe daha yazmış ama istifası ı fitne cağ haber erk ve sol portallara vermiştir gereğini kamu oyunun bilgisine arz ederim.

Metin Özüpek..

İSTANBUL34 GAZETESİ

 

📆 26 Ocak 2017 Perşembe 20:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR