MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » MHP KARTAL: ”OYUNU BOZMAYA GELİYORUZ”
MHP KARTAL: ”OYUNU BOZMAYA GELİYORUZ”

 

ÖZÜPEK; BİZDEN KORKUYORLAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkanı Metin Özpek, MHP’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Kartal’da yükselişe geçtiğini ve MHP’nin yapacağı patlamadan özellikle iktidar partisinin kaygılanmaya ve korkmaya başladığını söyledi.

Kartal Belediyesi AK Parti Başkan adayı Av. Temurhan Yıldız’ın son günlerde, bazı ev sohbetlerinde MHP’nin ayak seslerini duymaya başladığını ve seçimin AK parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında geçeceği yönünde söylemde bulunması yönünde duyumlar aldıklarını hatırlattı ve tepkisini şöyle gösterdi: “ Milliyetçi Hareket Partisini Kartal’da görmeyenler, görmek istemeyenler ve MHP’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Kartal’da da yükselişte olduğunu görenlerde baş gösteren korkuyu ve endişeyi görmekte bizleri sevindirmektedir. Tekrar ediyorum ve altını kalın bir çizgiyle çiziyorum. MHP’yi Kartal’da görmeyenler, MHP’nin yok olduğunu farz edenler 30 Mart günü sandıkta gereken cevabı alacaktır” yorumunu yaptı.
“ KORKUYA KAPILDILAR”
Genç ve tecrübeli siyasetçi Metin Özüpek,” Kartal’da seçim iki parti arasında geçecek şeklindeki mantık dışı açıklamaları İktidar Partisinin başkan adayının konuk olduğu evlerde, görüştüğü esnaflardan duyuyoruz. Seçimin iki parti arasında geçeceği ve Milliyetçi Hareket Partisine “Oy vereceğiz” diyen seçmenlere bizzat kendisi, ısrarla ‘seçim iki parti arasında geçecek. CHP ve AKP arasında geçecek Milliyetçi Hareket Partisine OY verip te bizim oylarımızı bölmeyin. Şu CHP’den kurtulalım’ yönlendirmesi yapıyor iktidar partisinin belediye başkan adayı. Korkunun ecele faydası yoktur Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Kartal’da da GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR .Bence Sayın Yıldız,yanlış ve büyük bir hata yapıyor Kendisi 30 Mart sabahı neyin ne olduğunu görecek. Eğer Kartal’da seçimi iki parti arasında görüyor. Biz sahadayız biz zemindeyiz onların esnafın karşısına çıkacak yüzleri yok. Kendi partilerinin programları yok anlatacak bir şeyleri yok. Doğal olarak Milliyetçi Hareket Partisini dillerine dolamış durumdalar. Bence yanlış yapıyorlar hata yapıyorlar. Kartal’da seçim iki parti arasında oluyorsa ki, böyle bir söylemleri varsa bu partilerden birisi Milliyetçi Hareket Partisidir. İkinci partiyi de kendi aralarında karar verip kim olduğunu belirlesinler.Çünkü iktidar partisi başkan adayı korkuya kapıldılar…
KARTAL’DA MHP’NİN OYLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR ..!

MHP Kartal İlçe Başkanı Sayın Metin Özüpek’inde desteklerini alan Erhan Kekeç ,Ülkü ocaklarımız  ve teşkilatımızla, kadın kollarımızla  uyumlu bir çalışma içerisine girmişbulunmaktayız ve Kartal’da gözle görülür bir şekilde oy patlaması yapacağız ve Allahın izniyle 31 marta sabahı Kartal Belediye Başkanlığını alacağız diyen Erhan Kekeç MHP sadece Kartal’da değil tüm Türkiyede oy patlaması yaşayacak ve yine Allah’ın iziniyle genel seçimlerdede iktidar olacağımızın inancına sahibiz dedi.
MHP Kartal Belediye Başkan Adayı Erhan Kekeç’in projelerinden bazıları ;
Kartal halkına yeni projeler

-hilal kart projesi,
-ay yldız marina projesi,
-halk plaj projesi,gri dönüşüm projeleri,
-gezici sağlık ekibi projesi,
-kadın sığınma evleri projesi,
-öğrenciler için etüt merkezi
-gıda ve ihtiyaç bankacılığı
-bölgesel aş evleri projesi

Etiketler:
📆 23 Mart 2014 Pazar 12:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR