MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Pendik, Politika, Toplum » MHP Zirveyi Zorluyor
MHP Zirveyi Zorluyor

 

Yerel seçimlere birkaç gün kaldığı bugünlerde MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Coşkun ile zirveyi zorluyor

 

Pendik’te AKP ve MHP arasında geçmekte olan  yarışta MHP adayı İbrahim Coşkun, diğer adayları solladı. Pendik Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Batı Mahallesi muhtarı İbrahim Coşkun Pendik’i adım adım gezerek seçmenden oy istiyor. Merkezde Doğu ve Batı Mahallesi seçmeninin tamam dediği yarışta Coşkun e5 üzerinde oy arıyor. Her gün sabahın ilk ışıklarında yola çıkan İbrahim Coşkun esnaf ziyaretiyle başladığı güne ev ve dernek ziyaretleriyle devam ediyor. Mahallenin sevilen ve sayılan kişileri, yaşlı ve hastalarını da ziyaret ederek projelerini halka anlatıyor.

pendik-mhp

 

Geçtiğimiz hafta Çamçeşme, Fatih, Esenyalı, Sülüntepe, Velibaba, Yayalar seçim irtibat bürolarında halkla buluşan İbrahim Coşkun projelerini anlattı.

 

Coşkun, ‘’en önemli projemiz  yeni istihdam alanları yaratmak, imar ve tapu problemlerini çözmek’’ dedi. Pendik’in en önemli probleminin imar olduğunu her fırsatta dile getiren Coşkun bu duruma nasıl çözüm getireceğini halka izah etti. Kentsel dönüşümle ile ilgili olarak da kimseyi mağdur etmeyeceklerini herkese eşit davranılacağını ve kimsenin cebinden 5 kuruş çıkmadan kentsel dönüşümü tamamlayacağını ifade etti. İlçemizin ve ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlikle ilgili de hizmet sektörünü geliştirerek birçok kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

 

pendik-mhp-2

 

Galeri
Etiketler: ,
📆 10 Mart 2014 Pazartesi 17:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR