MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Milli Eğitim Müdürü Hızlı Başladı
Milli Eğitim Müdürü Hızlı Başladı

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Mustafa ARSLANOĞLU’na ziyaretçi akını devam ediyor.
Daha önce uzun yıllar görev yaptığı Kartal’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Arslanoğlu, bir taraftan misafirlerini ağırlarken bir taraftan da ilçede okul dönüşümleri ile ilgili problemleri çözmeye uğraşıyor.
ARSLANOĞLU’nun son ziyaretçileri Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep DERNEKBAŞ, Emekli MEB Müşaviri Abdullah ŞENYÜZ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Şakir ÇAVUŞ, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi eski müdürü Mustafa GÖZÜBÜYÜKOĞLU, ile birlikte bir grup eğitimci oldu.
Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, ‘’Kartal’da eğitimin birçok problemi var, yeni müdürümüzle bu problemlerin çözümü için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ARSLANOĞLU, ‘’Kartal’da okul dönüşümlerinin çok keskin planlandığını, hem kesin dönüşüm hem de bütün okulların tekli normal eğitime geçişinin planlanmış olmasının çeşitli sıkıntılara sebep olacağını görerek ilçe Kaymakamıyla konuyu yeniden değerlendirerek bazı okulların ikili öğretim yapmasına karar verdiklerini, böylece hem norm fazlası olan onlarca öğretmene norm açılmış olacak hem de 60 kişilik sınıfların olması engellenmiş oldu’’ şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında eski günler yâd edilip, anılar tazelendi. Eğitimdeki dönüşüm ve eğitim problemleri tartışıldı. Tebrik ve başarı dilekleri iletildi.

Galeri
📆 31 Temmuz 2013 Çarşamba 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR