MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika » MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU
MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığının organize ettiği ve Milli Savunma Bakanı Fikri IŞIK’ın ve Gümüşhane Milletvekili Osman AKGÜL’ün katılım sağladığı toplantı Kartal’da yapıldı.
Gümüşhane Şiran Yeşilpınar  köyü Dayanışma Derneği ve Gümüşhane Gültepe Köyü Dayanışma Derneğinin ev sahipliğini yaptığı toplantı Kartal’da gerçekleşti.
Kartal’da Gümüşhanelilerle buluşan Milli Savunma Bakan’ı Fikri Işık ve Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül gündeme ilişkin konuşmalar yaptılar.

Bakan IŞIK Yaptığı konuşmasında;

”Yaklaşan Referandum sürecine de değinen Bakan Işık Türkiye’nin son 14 yıl içerisinde gözle görünür bir şekilde büyüme gösterdiğini, Cumhuriyet tarihinin en istikrarlı dönemi yaşadıklarını söyledi.

 

Kendi silahını kendi üreten, milli savunmada büyük ilerlemeler gösteren, binlerce km’lik yollar , tüneller, köprüler, hava limanları yaparak dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında yerini alamaya hızlı adımlarla ilerleyen bir ülke olduk dedi.
Vatandaşlarımızın artık boş vaatlere değil icraat gösteren devlet adamlarına inandıklarını söyleyerek 17 Nisan sabahı bunu da hep birlikte göreceğiz dedi.

SON 40 YIL SADECE KAVGA ETTİK
Son 40 yılımızın birbirimizle yaptığımız siyasi kavgalarla boşa geçtiğini ve kaybettiğimiz zamanı ancak böyle kapanacağını ve 16 Nisanda yapılacak referandumda evet denilmesi gerektiğine değindi.
Ülkemizin büyümesini istemeyen dış güçlerin Başta Almanya olmak üzere tüm Avrupanın hayırı desteklediğini ve bunun için ellerinden gelen desteği ülkemizdeki hayırcılara sağladıklarını söyledi.

LİDERİMİZ R.TAYYİP ERDOĞANIN ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜYECEĞİZ
Liderimiz,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde 17 Nisan sabahı daha büyük bir Türkiye’nin temelerini sağlamlaştırmış olacağız ve çocuklarımıza daha gelişmiş modern bir ülke bırakacagız dedi.
Konuşmasının ardından Gümüşhane Yeşilpınar Köyü Dayanışma Derneği Başkan’ı Alim İnci ve Gültepe Köyü Dernek Başkan’ı Neşet Coşar’ın sunduğu plaketi kabul ederek hemşerilerine seslendi 16 Nisan’da ne diyeceğiz Salondan hep bir ağızdan Evet sesleri yükseldi.
Hicret vakfında gerçekleştirilen toplantının ardından kalabalık bir katılım eşliğinde yürüyerek vatandaşları selamlayarak Gümüşhane Yeşilyurt Köyü Dayanışma Derneğinin lokaline gelen Bakan Fikri IŞIK burada da dernek üyeleri ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Ak Parti İlçe Başkan’ı A.Mehdi Akman’nda katıldığı toplantıda Dernek Başkan’ı Alim İnci Hemşerileri adına Milli Savunma Bakan’ı Fikri IŞIK’a ve Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül’e teşekkür etti.

 

Galeri
📆 02 Nisan 2017 Pazar 12:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR