MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Mimar Hüseyin Karakaya Kartal Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Mimar Hüseyin Karakaya Kartal Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Mimar Hüseyin Karakaya Kartal Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yapan Mimar Hüseyin Karakaya, çok kalabalık bir katılımcının yer aldığı basın açıklamasında Kartal Belediye Başkanlığına Adayu Aday olduğunu belirtti.

Karakaya yaptığı açıklamada; 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler Kartalımız için önem arz etmektedir. Bu seçimin Kartalımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Kartal’ın günümüz modern koşullarına taşınması için 5 yıldızlı değil 10 yıldızlı bir çalışma yapılması gerekmektedir.

 

İstanbul Büyükşehir, Beylikdüzü ve Pendik Belediyelerinde yöneticilikler yapan, siyasi partilerde ilçe başkanlığında bulunmuş ve uluslararası alanda projelerde yer alan biri olarak Kartal’ın hak ettiği yere gelmesi adına AK Parti’den Kartal Belediye Başkan aday adaylığımı kamuoyuna duyuruyorum.

 

Öncelikle kendimden kısaca bahsetmek istiyorum.

 

1961 Erzurum doğumluyum ve yaklaşık 30 yıldır Kartal’da ikamet etmekteyim. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunuyum. Az önce de bahsettiğim gibi çeşitli belediyelerde  üst düzey yöneticilikler yaptım. 15 farklı ülkede yaklaşık 100 projede mimari projelerin çizimi, uygulanması ve kontrollüklerini yaptım. İngilizce, Arapça, Rusça, Özbekçe ve Kazakça’yı biliyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

 

Kartal’ın artık CHP döneminde bir kangren haline gelen sorunlarını çözmek için adayım. Belediye başkanı olarak seçildiğim takdirde İnşallah Kartal’ın yükselen bir değer olması için 5 yılda 10 yıllık çalışma gerçekleştireceğimizin sözünü  buradan veriyorum.

 

Başbakanımızın hedefleri doğrultusunda Kartal’ı 2023’e ve akabinde 2071’e hazırlayacağız. Kiminle? Tabii ki Ak kadrolarla. Bizim çok muhteşem projelerimiz var. Bunları zamanında açıklayacağız. Sizlerde açıkladığımızda ve zamanı geldiğinde bu projeleri yaptığımızda beğeneceğinizi şimdiden görebiliyorum.

 

Bizler ki gemileri karadan götüren Fatihlerin torunlarıysak, trenleri de denizin altından götürebilen azim ve kararlılıkla neler yapabileceğimizi sizlerin takdirine sunuyorum.

 

Sevgili Kartallı hemşehrilerim

Öncelikli projelerimin arasında Kartal’ın ticaret merkezi olması geliyor. İlçemizin 5 farklı yerinde Selçuklu, Osmanlı ve günümüz mimarisi tarzında bedesten çarşılar kurulması için projelerimiz hazır. Bu bedestenler Kartal’ın sembolü niteliğinde olacak ve çevresinde meydanlar da yer alacak. Böylelikle Kartal’ı çevre ilçelerin gölgesinden kurtararak cazibe merkezi haline getireceğiz.

Yenilenebilir enerji kaynaklarının son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Böylelikle hem tasarruf sağlamayı hem de karbon emisyonunun asgari düzeye inmesini hedefliyorum. Bu doğrultuda özellikle ev hanımlarının temiz enerji ve geri dönüşüm konusunda bilinçlenmesi amacıyla çalışmalar yürüteceğiz.

 

Kartal’ın belirli semtlerinde tarihî dokuya uygun semt çeşmeleri yapılması için de düğmeye basılacak. Tarihi dokuya uygun bir şekilde hazırlanacak projelerle kentimize kimlik kazandıracağız.

 

Kartal için ‘Kartal’a mimar eli değecek’ sloganıyla yola çıktık. Projelerimiz arasında Kartal, Aydos ve Ayazma arasına bir teleferik projesi bulunuyor. Bu proje  Kartal’ın  vizyon projesi olacak.

 

 

Spora ve sporcuya verdiğimiz destek herkesin malumu. Amatör spor kulüplerinin yararlanacağı spor salonlarını kentimizin hizmetine sunacağız. Bireysel ve amatör spor branşlarının gelişmesi için başta malzeme yardımı olmak üzere çeşitli katkılar sağlayacağız. Kartal’dan dünya çapında sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz.

 

Hızla kentleşen, dev binaların yükseldiği Kartal’da, komşuluk ilişkilerinin bozulmaması ve sürmesi için de projeler hazırladık. Kartal sahilinin yaşanabilir ve güvenli bir hale gelmesi, mahallelerin güvenli hale gelmesi, modern aydınlatma sistemleri projelerimiz de bulunuyor. ( Kent Aydınlatması )

 

Değerli Kartallılar

Dolu  dolu  bir içerikle Kartalı yönetmeye bir ekip olarak talibiz. Kırmaya dökmeye değil, gönül almaya geldik. Birleştirici bütünleştirici ve katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz. Herkesin sesine, görüşüne kulak vererek  birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi yöneteceğiz. Yaptığımız başvurunun Kartal’a ve Kartallı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet yarışında aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

 

Bu gün burayı bize tahsis  eden ilçe başkanımıza ve kıymetli heyetine; siz değerli basın mensuplarına ve beni yalnız bırakmayan saygıdeğer katılımcılara çok çok teşekkür eder herşeyin gönlünüzce olmasını diliyor sizleri Allah’a emanet ediyorum.

 

Saygılarımla

Etiketler: ,
📆 01 Kasım 2013 Cuma 14:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR