MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Moğollar’dan Cem Karaca’yı Anma Gecesinde Unutulmaz Konser
Moğollar’dan Cem Karaca’yı Anma Gecesinde Unutulmaz Konser

Anadolu pop olarak isimlendirdikleri müzik tarzıyla ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarıya imza atan grubun verdiği konsere Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kültür Müdürü Adem Uçar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren Kartallılar, salonu tıklım tıklım doldururken, vatandaşların bir kısmı da konseri ayakta izledi.

 

MOĞOLLAR'DAN CEM KARACA'YI ANMA GECESİNDE UNUTULMAZ KONSER                  (2)

 

CEM KARACA VE BARIŞ MANÇO ŞARKILARLA ANILDI

 

 

Yaklaşık iki saat süren konserde grup üyeleri;  Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca, Kemal Küçükbakkal ve usta sanatçı Cahit Berkay’ın sahne performansı dinleyenler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Konsere “Yorgunum” parçasıyla başlayan grup, Türk sinemasında pek çok filmin müziğine imza atan Cahit Berkay’a ait;  “Selvi Boylum Al Yazmalım”, ”Devlerin Aşkı”, ”Dila Hanım” gibi efsane filmlerin müziklerini de seslendirdi.

 

 

Moğollar grubu “Bir gün belki hayatta”, “Geri sar”, “Çaya kaç şeker”, “Ala geyik destanı”, “Dağlar dağlar”, “Hudey hudey”, “Kâhya Yahya”, “Ben bir ceviz ağacıyım”, “Garide gari”, “Mahpus belasına gardaş”, “Habudiyar” ve “Bişey Yapmalı” gibi eserleri dinleyenlerle birlikte seslendirerek Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

MOĞOLLAR'DAN CEM KARACA'YI ANMA GECESİNDE UNUTULMAZ KONSER                  (4)

 

 

Konser sonunda grup adına konuşma yapan Cahit Berkay, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve konserde emeği geçen herkese teşekkür etti. Moğollar grubuna plaket takdim eden Başkan yardımcısı Fügen Mavi, “Kartal’a halkına Cem Karaca’yı anma etkinliğinde unutulmaz bir konser veren, bizleri o unutulmaz eski günlere götüren Moğollar ve ekibine Kartal Belediye Başkanımız Op, Dr. Altınok Öz adına bu plaketi takdim ediyor, bu unutulmaz konser için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Etiketler: , , ,
📆 10 Şubat 2014 Pazartesi 13:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR