MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Moldova’dan Pendik Belediyesine ziyaret
Moldova’dan Pendik Belediyesine ziyaret

Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz (Gagavuz) Yeri Özerk Bölgesi Belediye Başkanları, Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) eğitim programı kapsamında Pendik Belediyesini ziyaret ederek, mali programından projelerine kadar bir çok konudaki bilgi aldılar.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliğinde düzenlenen eğitim programı kapsamında Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Belediye Başkanlarından oluşan 20 kişilik heyet Pendik’e geldi. Gökoğuz Yeri Komrat Şehri Belediye Başkanı Nikolay Dudoglu Aliyev başkanlığındaki konuk heyet, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in de katıldığı toplantıda örnek projeleri inceleyerek mali yapıdan kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilikten afet yönetimine kadar bir çok konuda bilgi sahibi oldular. Pendik Belediyesinin çalışmalarını öğrenen konuk heyet, daha sonra kentte kısa bir gezinti yaptı.

Öte yandan heyette yer alan Gökoğuz Bölgesi’nden kardeş belediye Komrat Belediye Başkanı Nikolay Dudoğlu, Pendik ile birlikte ortak proje yapmak istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Kenan Şahin de kentin dış yatırımlara açık bir şehir olduğunu ifade ederek ikili ilişkileri her alanda geliştireceklerini söyledi.

Galeri
Etiketler: , ,
📆 25 Aralık 2013 Çarşamba 16:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR