MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Toplum » Muhammet Gürlü: Sevgi oya dönüşecek
Muhammet Gürlü: Sevgi oya dönüşecek

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, halkın partilerine duyduğu sevginin bu seçimlerde oya dönüşeceğini söyledi.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin Üsküdar teşkilatını 5. olağan kongresinden sonraki süreci değerlendirdi. Gürlü, rutin çalışmalarına ek olarak başta sentetik uyuşturucu olmak üzere uyuşturuya karşı çalışmalar yürüttüklerini, Üsküdar esnafına siftah etkinliği düzenlendiklerini ve genel merkezlerinin organizasyonunda Malatya’da halkla buluştuklarını ifade etti.

 

Çalışmalarının değerlendirmesini kendilerinin yapmasının doğru olmayacağı belirten Muhammet Gürlü, “Biz elbetteki kendi iç değerlendirmemizi yapıyoruz. Ancak bu çalışmaları asıl değerlendirecek, başarılı ya da başarısız görecek olan Üsküdarlılardır. Her zaman bize fikirlerini beyan edebilirler. Biz her zaman onlarla birlikteyiz. Mahalledeki komşuları, selamlaştıkları esnaf, çay arkadaşları biziz. Buradan bir müjde de vermek istiyorum. Pek yakında Üsküdarlı dostlarımızın, büyüklerimizin, kardeşlerimizin evlerine kadar giderek onlarla sohbet edeceğimiz, dertleşeceğimiz, kafa kafaya verip birlikte düşüneceğimiz bir çalışma da başlatacağız” şeklinde konuştu.

 

Partilerine karşı olan sevgiye her yerde şahit olduklarını da belirten başkan Gürlü, “Hamd olsun milletimiz gerçeklerden kopmuş değil. Son birkaç seçimdir başka düşüncelerle oyunu çeşitli partilere vermiş olsa da gerçek kurtuluş reçetesinin bu milletin kendi görüşü olan Milli Görüş’te ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi’nde olduğunu biliyor. Milletimiz bizi tanıyor, bizi seviyor, bize güveniyor. İşte her yerde şahit olduğumuz bu sevgi, görüyoruz ki kritik eşiği aşıp oya dönüşecek ve bu seçimde partimiz ciddi bir başarıya imza atacak” diye konuştu.

Şaşıranlara Şaşıyorum

Son olarak ABD’de üç Müslüma gencin öldürülmesi olayına da değinen Gürlü, “Şahsen ben 3 Müslümanın katledilmesinin basit bir park sorunundan kaynaklandığını tahmin etmiyorum. Ayrıca bu olaya dünyanın büyük bir kısmının suskun kalmasına ya da yeterli tepkiyi vermemesine şaşıranlara şaşırdığımı da belirtmek istiyorum. Düşünce dünyamızın sınırlarını iyi belirlemeliyiz. Bu olayda bize bir kez daha göstermiş olmalı ki bizim bizden başka dostumuz yok. İslam Birliği derhal kurulmalıdır. Çünkü İslam Birliği kurulduğunda sadece Müslümanlar değil yeryüzünün her neresinde zulme uğrayan varsa o da kurtulacak. İslam Birliği zulme karşı olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

📆 16 Şubat 2015 Pazartesi 15:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR