MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel » Muhtarın Not Defteri’ne Kartal’da Yoğun İlgi
Muhtarın Not Defteri’ne Kartal’da Yoğun İlgi

Kartal Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş’in kaleme aldığı “Muhtarın Not Defterinden” isimli kitabı okuyucusuyla buluştu. Muhtar Gülmüş bugün gerçekleştirdiği imza gününde kitabının tanıtımını yaptı.

Kartal Belediyesi Atalar Parkında bulunan Merkür Gezegen Kafe’de gerçekleştirilen imza gününe Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından İmam Aydın, Adem Uçar, Ali Apaydın, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kültür Müdürü Doç. Dr. Selim Çapar, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyelerinden Nizamettin Altıntaş, Arzu Şimşek Öğüt, İYİ Parti Kartal İlçe Gençlik Kolları Başkanı Neşe Günerhan, OHB Öğrenme Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program ilk olarak Bartın’da ki maden faciasında hayatını kaybeden madenciler ve tüm şehitlerimiz için gerçekleştirilen Kur’an Kerim tilaveti ile başladı.

Daha sonra Muhtar Erhan Gülmüş bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Kitabın ortaya çıkış öyküsünü anlatan Gülmüş, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın, kendisine kitap yazma konusundaki desteği içinde ayrıca teşekkür etti. Gülmüş daha sonra kitabın içindeki kimi konulara da değinerek, nelerden esinlendiğini anlattı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın ise yaptığı konuşmada, muhtarlık görevinin yanında kitap yazmak gibi bir yeteneğinden dolayı muhtar Gülmüş’ü tebrik etti.

Son olarak söz alan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ise muhtar Erhan Gülmüş ile tanışma hikayesini anlattı. Kaymakam Demir yaptığı konuşmada; “Göreve geldikten sonra Orhantepe Mahallesi’nde üzücü bir olay yaşadık. Apartman faciasında hemen sonra olay yerine intikal ettiğimizde Orhantepe Mahalle Muhtarının yanında bir başka muhtar daha vardı. Sorduğumda komşu mahallenin muhtarıyım dedi. Muhtar Gülmüş o zaman günlerce bizimle birlikte çalışmalara katılmıştı. Bu vesileyle kendisine yazarlık hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Muhtar Erhan Gülmüş’ün imzaladığı kitapları konuklara takdim edildi. Yağan yağmura rağmen vatandaşların yoğun ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı.

+10

📆 16 Ekim 2022 Pazar 22:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR