MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum, Tuzla » Mümin Heybet Tuzla’ya veda ediyor.
Mümin Heybet Tuzla’ya veda ediyor.

Kültür ve medeniyetimizin gözbebeği olduğu kadar geleceğimiz Türkiye’sinin de en önemli merkezi İstanbul’umuzun 39 ilçesi arasında potansiyeli ve çalışan üreten özelliğiyle çok önemli bir yeri olan Tuzla’mızda  26 Ağustos 2008 tarihinden itibaren sürdürdüğüm Kaymakamlık görevimden İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevine atanmam nedeniyle ayrılıyorum.
Görevim  süresince birlikte kamu hizmeti görev ve sorumluluğunu yürüttüğümüz kamu kurum ve kuruluşlarının her kademesinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Görevim sırasında  mülki, askeri, adli ve  mahalli erkan ile iyi bir iletişim ve gerekli işbirliği anlayışını başta gelen bir ilke olarak sürdürdüm. Başta  Belediye Başkan ve Meclis üyeleri olmak üzere olmak üzere İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi Partiler, Üniversiteler, OSB yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile tüm Tuzla’lılardan gördüğüm yakın ilgi, destek ve işbirliği nedeniyle ayrı ayrı müteşekkirim.
Yerel ve ulusal basın kuruluş ve temsilciliklerinden yapıcı ve  sorumlu  bir anlayış ve işbirliği gördüm.
Devlet ile halkın bir ve beraber olmasını, yönetimin nihai hedefinin toplum ve bireylerin huzur ve mutluluğunu sağlamak olduğunu şiar edinerek vatandaş odaklı yönetim anlayışı hareket noktamız olmuştur. Beş yıla varan görev sürem boyunca şevk ve heyecanla devletimizin şefkat, güleryüz ve kucaklayıcılığını temsil etmeye, yarınlarımıza duyduğum güven ve inancı toplumla paylaşmaya çalıştım.
Kamu kaynaklarını büyük bir hassasiyetle etkin, verimli kullanmaya, kullandırmaya çalıştım. Hizmetlerin yürütülmesi sırasında  açık, adil ve samimi olmaya özen gösterdim. Bu konularda başarılı olduğum ölçüde kendimi huzurlu sayarım.
Toplumsal barış, birlik ve bütünlüğümüz ile bizi biz yapan değerlerimize özen gösterdiğimiz sürece geleceğimizin parlak ve görkemli olacağına inanıyorum.
Kendisine hizmet edenleri sahiplenmesiyle kadirbilirliğin örneklerini defalarca gösteren Tuzla’lılara  arz-ı veda ederken şükranlarımı ve saygılarımı sunar;
Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarının huzur, esenlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği bir ortamda idrak edilmesi dileğimle tebrik ederim.

📆 01 Ağustos 2013 Perşembe 10:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR