MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Politika, Sultanbeyli, Toplum » Mustafa Sarıgül: “Afişlerimizi Keserseniz İstanbul’u Size Dar Getiririm”
Mustafa Sarıgül: “Afişlerimizi Keserseniz İstanbul’u Size Dar Getiririm”


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Sultanbeylilerle Biraraya Geldi
Mustafa Sarıgül’den Sultanbeyli’lere “2B” Sözü
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP’nin aday broşür ve afişlerinin AK Partili belediyeler tarafından kaldırıldığını iddia ederek, afişleri kesenlere İstanbul’u dar getireceğini söyledi.
Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Sultanbeyli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Sarıgül, kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti.
İktidarın her şeyini Necmettin Erbakan’a borçlu olduğunu ifade eden Mustafa Sarıgül, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bugün ülkeyi 20 yıldır yöneten bir iktidar varsa, o iktidar her şeyini önce Erbakan hocaya borçludur. Erbakan hoca döneminde merhamet ağı vardı, şimdi menfaat ağına döndü. Erbakan hoca döneminde mücahitler vardı, o mücahitler kapı kapı dolaşıyorlardı. Büyük bir inançla bugünkü iktidarın peşinde koştular. O gerçek mücahitler birer birer istifa edip, işin doğru gitmediğini görüyorlar. Mücahitler bizimle, beraber müteahhitler onlarla beraber.”
Her kesimden halkın hakkını koruyacağını ifade eden Mustafa Sarıgül, “Bu meydanda bulunan yurttaşlarımızın haklarını en güzel şekilde koruyacağım, ama AK Partili kardeşlerimin de haklarını hukuklarını koruyacağım. Hiçbir şekilde ötekimiz olmayacak” diye konuştu.
“30 MART’TAN SONRA 2B’YE SON VERECEĞİM”
Sultanbeyli’de tapu sorununu çözeceğini belirten Sarıgül, “Tapu sorunu 30 Mart akşamı 2B olayına Cumhuriyet Halk partisi Sarıgül sözü veriyor. Kesinlikle ve kesinlikle niye son vereceğimi söylüyorum. Çünkü bu bir haktır. 30 sene önce orada diktiğiniz selvi ağaçları kavak oldu. Orada bulunan emekli büyüğümüzün, ağabeyimizin parası yok ki verip alsın. 2B haksızlıktır, zulümdür” dedi.
“BAŞBAKANIN AKLI İSTANBUL’DA, FİKRİ SARIGÜL’DE”
20 yıldır aynı anlayışın İstanbul’u yönettiğini ifade eden Mustafa Sarıgül, “İstanbul da yeni bir değişme ve dönüşüme ihtiyaç var” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’un üzerine çok düştüğünü ifade eden Mustafa Sarıgül, “Sayın başbakanın aklı İstanbul’da, fikri Sarıgül’de” diye konuştu.
“İSTANBUL’U DAR GETİRİRİM”
CHP aday broşürlerinin AK Partili yönetimler tarafından kaldırıldığını iddia eden Mustafa Sarıgül, “Buradan Sultanbeyli Belediye Başkanı’na, AK Parti’ye sesleniyorum. Benim adamların afişlerini, broşürlerini 15 dakika sonra kesiyorsunuz. Çarşamba gününe kadar size süre, onları takip edeceğim. Çarşamba gününden sonra sizin afişleriniz neredeyse, onun yanına bizim adaylarımızın afişleri asılacak. Şayet o afişleri keserseniz Sultanbeyli’yi ve İstanbul’u da size dar getiririm” dedi.

İSTANBUL (İHA)

Etiketler: ,
📆 17 Şubat 2014 Pazartesi 09:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR